Lilla kroppen ångar på…

Semiran Dag —  17 april, 2014
17 april, 2014

…likt ett kärnkraftverk nu. Vågar knappt skriva men nu är dem samspelta med mig både kroppen och vågen.

Vaknade kring 02.30 i natt av att magen SKREK. Efter att ha vänt och vridit mig i sängen i något som kändes som en evighet var det bara att ge vika för hungern. Det gick inte längre att ignorera skriket i magen och jag förstod att det inte var lönt att hoppas på att somna om så vad gör jag….jo kliver upp och blandar ihop en stor skål med favvo Caseinet, icecreamvanilj, toppad med eggprotein, chokladsmak, och sätter mig i soffan och slevar i mig allt.

Bästa mellis oavsett tid på dygnet…

20140415_115728[1]

Med ett lugn i magen går jag tillbaka till sovrummet och somnar gott om på sötaörat. Bästa av allt när jag i vanlig ordning kliver upp på vågen någon timma senare visar den MINUS!

Har sagt det förr säger det igen – Var INTE rädd för att äta när kroppen säger att den vill ha energi, det är inte en dum maskin, kroppen.

Vill för övrigt påpeka att jag inte går speciellt lågt och jag väger ingenting av maten jag äter. Har den här dieten gått på känlsa och ”ögonmåttat” maten. Har använt decilitermått när jag tillagat flytande äggvita mest för att inte få för lite! Ska bli intressant att se om jag lyckas toppas formen till EM, 15-19 maj :)

Foto från EM -13…

jag

Höres snart igen / / S

kommentarer, 555 Visningar

Semiran Dag

Posts Google+