Lyxigt värre…

Semiran Dag —  26 mars, 2014
26 mars, 2014

…att vara Uppsalabo. Vi har nämligen blivit skapligt bortskämda med ett nytt fräscht riktigt hardcoregym centralt beläget öppnat av ingen mindre än proffset Omid Parsa.

ParsaPower är namnet…

parsa

Mer än väl genomtänkt atmosfär med maskiner av den bättre sorten. Kan inget annat säga än stort GRATTIS till alla Uppsalabor och JÄTTE LYCKA TILL  med stället Omid. Det ryktas om att det inom snar framtid även kommer finnas tillgång till crossfit på stället.

Har för övrigt den här veckan gjort lite justeringar i kosten bla har riset bytts ut mot den älskade ”knölen” potatis, behåller min frukostgröt så jag länge jag får och har höjt växeln något gällande träning. Ställer mig på vågen på fredag och ser vad den säger…håll tummarna att den är MED mig då….

Min favorit ”knöl”…love it!!

råpotatis

Höres snart igen // S

kommentarer, 379 Visningar

Semiran Dag

Posts Google+