3 helger i ett…

Semiran Dag —  14 april, 2014
14 april, 2014

…och samma inlägg, redan påsklov & BARA 4,5 v kvar till EM!!

Hjälp vad tiden rinner iväg nu. Känns som det bara var häromdan jag bloggade och det var hela 8 v kvar till tävling. Veckodagarna flyter i varandra och helger med trevligheter avlöser varann så jag hinner inte ens reflektera över att jag är på diet.

Förra helgen blev det en kort visit till Västerås med övernattning hos Dem bästa, Carina & Alex. Vi började kvällen med mingel & ett glas bubbel, jo det går att dricka bubbel fast man är på diet allt handlar om PLANERING, på Circus där Factor hade fest för sina medlemmar. Dagen till ära var även fina Lissan nere i Västerås för en kurs.

Mingel på Circus…

circus

Därefter väntade en trerätters middag hemma hos Isaksson/Danielsn. Någon hade satt sin man på matlagning, när vi kring 20..tiden anlände till lillåudden stod där den finaste dukningen och godaste maten och väntade.

Bästa kockarna, Alex & Kenny, hade förberett en gudomlig middag…

kock

Hann med ett armpass på Iron söndagmorgon innan jag rullade hem mot Uppsala igen. Helgen dessförinnan hade Carina & Annette Fabretto gästat mig i Uppsala för fys-& mys. Och den här helgen har jag hunnit besöka Västerås och en trevlig dag med Fabretto samt haft besök av Carina som stannade till på en snabbfika på sin väg hem från Sundsvall. Så batterierna är laddade och jag är redo för en ny ”träskvecka” inför EM.

Jag & Fabretto…vi saknade dock Carina denna lördag :(

fabretto

Dieten känns för övrigt bra, lilla kroppen svarar fint so far och riset som böts bort mot knölen, potatisen, sist jag skrev har nu bytts ut mot gröna blombuketter, broccoli. Har dessutom påsklov den här veckan så det finns inget att klaga på. Målet närmar sig med stormsteg och jag ska väl, förhoppningsvis, vara i mitt livs form när det är dags för showtime.

Jag, Lissa & Carina från banketten på FitnessFestivalen….

lucia

Vem sa det är trist att gå på diet?? Ser redan framemot kommande helg… (+_~)

Höres snart igen…// S

 

 

 

kommentarer, 657 Visningar

Semiran Dag

Posts Google+