Ta chansen och våga utmana….

Semiran Dag —  18 juli, 2013
18 juli, 2013

…dig själv!! Gissar att du är en tjej som lägger mycket tid på att lyfta skrot, vikter, dra i kablar och pressa dig själv på gymet. Varför inte ta steget lite längre och göra samma övningar utanför gymet. Ingen prestationsångest inget dietandet bara annan plats. Och med lite jävlaranamma, skicklighet och kanske tur ta hem priset som året vinnare. Fina priser delas ut till alla deltagare, så bara det kanske är en liten morot 😉

Nu har du chansen att delta vid årets REP POWER. Se det som en kul utmaning i din träning, träffa nya vänner och bara ha skoj. Närmast är det kval i Göteborg den 27/7 och veckan efter i Karlstad den 3/8.

Anmäler dig gör du via direktlänken:
http://reppower.se/index.html

Hoppas vi ses vid någon av deltävlingarna där DU är deltagare :)

Höres snart igen // S

kommentarer, 220 Visningar

Semiran Dag

Posts Google+