Gårdagen gör sig påmind…

Semiran Dag —  14 juli, 2013
14 juli, 2013

…med en överj#%lig träningsvärk i benen!!

Åkte med ”nya” coachen Gittan, alias Furia från första säsongerna av gladiatorerna, till Västerås för att möta upp resten av ”tantligan” för fys & mys. Mötte upp Petra, Malin, Annette och min livsmentor Carina på Iron för träning. Jag och Gittan körde ben, Malin & Petra piska armar och Annette & Carina hade bröst på schemat. Fullt fokuserade och med order om att vara färdiga för den beställda lunchen, RÄKMACKA på Global, kl 12.30 fanns ingen tid för svammel. Dock hanns det med snabbfotning efter passet :)

Annette, Petra & Malin…

Coachen Gittan, Petra och lilla jag 😉

Lunchen var efterlängtad, Global har inte bara de bästa räkmackorna…en och annan hempakad gobit skriker efter en från glasdisken…

Hann titta förbi älskade lillasyster på jobbet…fick detta vackra smycke av henne som försenad födelsedagspresent – love you!

Då Västerås bjöd på underbart väder gjorde vi familjen annorlunda sällskap vid deras egna playa – lillåudden. Vissa valde att bada andra är badkrukor.

En av dem, då pratar jag inte om den bakom kameran, valde att vara badkruka.

Väl hemma bjöd även Uppsala på högsommar värme. Kändes kriminellt att sitta inomhus en kväll som denna så jag knöt på mig mina nya PW-skor och bokstavligt sväva fram över Uppsalas gator genom sommarkvällen.

Tack älskade vännen och livsmentorn, Carina, för att du planerar och bjuder över oss för dessa energigivande fys & mys-tillställningar…alltid lika härligt att konma ”hem” till Västerås :)

Söndagens färg på himlen går i en gråskala så det får bli ligga kvar i soffan och ladda mentalt för ett gympass…har hunnit bränna av 1h på hemmacykeln så det är med gott samvete jag ligger kvar i soffan.

Ha en underbar söndag…
Höres snart igen // S

kommentarer, 425 Visningar

Semiran Dag

Posts Google+