Fortsätter där jag…

Semiran Dag —  12 juli, 2013
12 juli, 2013

…slutade för en vecka sedan.

Har nu landat hemma efter en fantastisk weekend i Sundsvall. Två nätter tillbringades i Bergafjärden hos Carinas mamma Margareta. Och större delen av helgen tillbringades i Timrå, närmare bestämat på Lögdö, Tammercamp och Tammerpokalen.

Det har varit en helg full med positiv energi i form av umgänge med härliga människor, föreläsningar, god mat i överflöd, en hel del träning och som pricken över i´et Tammerpkalen. Det Anders Graneheim ordnar under den här helgen är något som måste upplevas, det gör sig inte rättvist att läsa om det. Därför tänker jag inte skriva mer utan bjuda på bilder från helgen…och låter dem tala för hur det varit. NJUT av bilderna… 😉

Varmaste TACK till Anders Graneheim, mannen med fler än ETT hjärta, med familj som ordnar det så fantastikst!!

Imorgon bär det av ”hem” till Västerås för lite fys & mys. Träning på Iron med Gittan, som åker med från Uppsala, och Carina gäller innan vi möter upp Petra för lunch. Ryktas om räkmacka på Global :)

Höres snart igen // S

kommentarer, 212 Visningar

Semiran Dag

Posts Google+