Effektiv armslakt

18 mars, 2013
18 mars, 2013

Träningsdagen började med helt makalöst jobbiga roddintervaller på lunchen, 5x200m, med 10SEK vila mellan varje!
20130318-184427.jpg

Efter intervallerna fick jag lägga mig med fötterna i högläge och blodsmak i munnen i 5-10min innan jag återhämtat mig nog för att veta va jag hette… sen rodde jag 1000m till i ett behagligt tempo. Mjölksyran var inte att leka med efter det. benen, latsen, armarna brann!

Direkt efter jobbet mötte jag upp min muskelbroder Häni på Medis, jag började med att värma upp med 500m rodd i 1:30-1:31 tempo. Sedan hade jag inte någon större plan för passet, annat än att jag skulle göra ett maxset dips. Så jag hakade på Häni på en jävligt effektiv armslakt. Vi började med 4 set semitunga Hantelcurls och gick sedan på den här härligheten…

Det här är det vidrigaste jag någonsin gjort i arm väg! Jag hade pump I HELA ARMEN, från fingerspetsarna upp till övre bicepsfästet, det kändes som att armarna krampade ihop totalt… jag är rädd för att vakna upp imorgon.

VI gick vidare och körde 3 set scottcurls. Därefter blåste vi av. Armarna var i princip orörliga, jag hade problem att få vattenflaskan till munnen 😛
Jag hoppade på lite axlar istället, körde några set sidolyft i cablecrossen, och därefter på mitt dips set. 45 reps idag. Hade nog kunnat pressa mig upp till 50 tror jag. Vi var klara på lite drygt en timme. Perfekt intensivt pass!

 

20130318-184441.jpg

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest