Bootcamp: Dag 5 (Del 1)

13 mars, 2013
13 mars, 2013

Vaknade och kändes som att jag blivit överkörd av ett godståg. Är det nått jag lärde mig i min diet inför SM så var det att lyssna på kroppen. Så idag kommer jag öka kalori intaget lite och vila från rodden och andra högintensiva intervaller. I övrigt kommer jag träna som vanligt, men morgonpromenad och gympass.

Igår, i min dietyra så glömde jag min tvätt i tvättstugan när den låstes för natten(tidslås som slår igen vid 11) så jag fick ställa klockan imorse för att gå upp och hänga på låset när tvättstugan öppnade igen vid 7 samt hoppas att ingen bokat den tiden. Nu hade jag flyt och fick tillbaks tvätten iallafall 😛

Blev en 90min PW idag, kom precis hem från den och har slängt i mig gröten nu. Dags att börja ladda för dagens pass: Axlar med Ako”Toro”Rahim på Delta gym :)

20130313-111531.jpg

Deltagar listan för BMR Grand Prix är nu klar. Vilken klass det blir! Min ”ärkerival”, fysikfantomen, Christian Egner ploppade upp i sista minuten! Det står 2-0 till honom i våra möten hittils. Men jag ska göra mitt YTTERSTA för att göra det till tredje gången gillt för mig! :) Blev taggad till tusen när jag såg hans namn på listan igår! :)

20130313-111542.jpg

kommentarer, 254 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest