Bootcamp: Engage

9 mars, 2013
9 mars, 2013

Ni som har läst min blogg ett tag kanske kommer ihåg att jag inför SM förra sommaren körde en liten ”bootcamp” så jag under en veckas tid tränade som en galning för att fixa till formen. Nu har det blivit dags för något liknande, och även om det hade varit trevligare att göra det under sommaren igen i strålande solsken så ska jag se till att göra det bästa av den kommande veckan. Det blir stenhårda restriktioner på kosten(fråga mig inte om upplägg, fördelning på kalorier eller liknande, kommer iallafall inte berätta, för det här är inget jag rekommenderar att man ska göra egentligen) och massvis med träning. Huvudfokus kommer ligga på chins, dips och rodd. Jag kommer ha som mål att göra ett bra resultat i någon av grenarna varje dag, och hoppas på att se en positiv progression på resultaten!

Dagen började med soffmys med Ylva framför Netflix och serien ”House of Cards”, eller House of Carbs som vi så komiskt döpt om den till. 😛

Sen skulle Ylva iväg på dop och det var dags för mig att ta tag i träningen

Jag började med att ro 1000m. Det var långt ifrån en maxning men målet var att ro med en snittfart på 1:35. för att ha det som en absolut lägsta nivå… Det var knappt jobbigt! Kändes riktigt bra och lovande.

Sen körde jag ett lättare bröst och axelpass.

Hantelpressar 3 set

Dips
20
20
20
15

Bröstpress maskin sak 5 set

Stående axelpressar 10 set

Sidolyft superset Frontlyft(Hantel) 3 set

Axelpressar(maskin) 4 set

Klart!

Nu ska jag ut och gå en sväng, sedan ladda på med lite energi för att orka med veckan, imorgon lägger jag in överväxeln! Balls to the wall, pedal to the metal, all in, all out!

 

20130309-183425.jpg

kommentarer, 121 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest