Vilodag

21 oktober, 2012
21 oktober, 2012

Nu när jag har några månader ”offseason” tänker jag vara väldigt noga med att slänga in vilodagar från gymmet, något som jag är extremt dålig på annars. Så idag blev det en sån, och dagen kunde inte börjat bättre då jag vaknade till lukten av nybyggt kaffe och nybakade scones, som Ylva gjort till mig trots att hon själv går på diet :) Smakade gudomligt ska Ni veta :)

När det sedan var dags för Ylva att dra och träna drog jag stället hem och bänkade mig framför soffan för att spela spel 😀
Otroligt skönt att vila då jag har sån fruktansvärd träningsvärk i ryggen, baksida lår, axlar och vader från de senaste dagarna 😛

Strax dags att gå o lägga sig nu så jag är utvilad för International Chest Day(Måndagar) :)

20121021-200101.jpg

kommentarer, 81 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest