Tävla och vinn ära, berömelse och framför allt FETA PRISER i: Rep-Power Distanstävling Online

17 augusti, 2012
17 augusti, 2012

 

http://reppower.se/distans-online.html

Mät dina krafter i det ultimata styrketestet! Visa upp dina bästa resultat på Youtube och var med och tävla om ära, exponering och presentkort hos MM Sports! Nu drar vi igång Rep-Powers distanstävling!

Efter två succékvaltävlingar har vi på Rep-Power tillsammans med Gustaf Ollas tagit fram en enkel, spännande och rolig distanstävling för alla er tävlingssugna atleter där ute i landet! Oavsett om du redan har tävlat i ett kval eller inte haft möjlighet att ta dig till våra kvalomgångar har du nu chansen att tävla med ett videobidrag från ditt eget gym. Följ varandras bidrag på Youtube, Facebook och våra bloggar. Motiveras av varandras prestationer, sätt nya personliga rekord och framförallt – ha roligt!

Du kommer att tävla i en gren i taget. Hur många grentävlingar du ställer upp i är helt upp till dig. Ju fler, desto större exponering och ära! För att kunna vara med och tävla om totalsegern samt exklusiva priser från MM Sports, Body Science, GASP och Better Bodies behöver du givetvis delta i samtliga tävlingsmoment.
Vinnarna i respektive herr- och damklass kommer att koras efter att samtliga fem tävlingsmoment genomförts.
Vi hoppas att vi får se just ditt bidrag och vi önskar er alla prestationer i toppklass. Nu kör vi!

Tävla för Team Robert 😉

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest