20 reps from Hell

17 juli, 2012
17 juli, 2012

Vi börjar med en liten moodsetter, bakgrundsmusik att ha igång medans ni läser inlägget 😉

Blev ett lite annorlunda benpass på lunchen idag. Tänkte trappa ner på den tunga benträningen nu de sista veckorna för att låta min korsrygg återhämta sig lite, har känningar i den efter varje tungt böjpass och vill att den ska va i topptrim till SM. Men det är ju kul att träna ben, och behöver grym mjölksyretålighet inför 1000m rodd. Så idag testade jag på att köra nått jag kom att kalla ”20 reps from Hell” eller ”En annan form av Cardio”. Upplägget är väldigt enkelt, 20 reps på alla set i alla övningar, minimal vila mellan setten. Det är inga stora vikter jag leker med, men mjölksyran sprutar!

Benspark

30kg x20 5set

Knäböj

60kg x20

80kg x20 3set

Benpress

100kg x20 4set

Liggande Lårcurl

25kg x20 3set

Hela passet avverkades på lite under 1 timme. Härligt mör i benen nu faktiskt, lyckat experiment och pass :)

 

Avslutande settet i knäböj:

kommentarer, 365 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest