Rulla småttingar och ett kilo köttsallad

8 maj, 2012
8 maj, 2012

Blev ett litet upphämtningspass idag för de muskelgrupper jag känner att jag inte fått med tillräkligt tidigare i veckan: Axlar, vader och biceps, med mest fokus på axlar. Gotta get those Phil Heath Footballs!

BOOM!

Militärpress 7 set

Sidolyft Dropset 3 set

Axelpress i maskin 5set

Axelpress med hantlar 4 set

sidolyft med kabel framför 3set

sidolyft med kabel bakom ryggen 3 set

Sittande bicepscurl med hantlar 2set

Stående bicepscurl med rak stång 4set

Sittande Vadpress 5set

Stående Vadpress 5set

Efteråt drog jag och köpte en ”plocka själv sallad” på Pris Extra vid Fridhemsplan. Som alltid när jag får välja själv blev det myyyyycket kött 😀 När jag kom hem såg jag till min fötjusning att jag lyckats plocka ihop EXAKT PÅ GRAMMET 1kg sallad :D.

Exakt 1000gram av ren och skär njutning 😀

BEVISET:

Dags att fixa lite matlådor. Ciao!

 

 

 

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest