Where’s the justice?!

3 maj, 2012
3 maj, 2012

Livet är ju verkligen inte rättvist ibland. Man sliter i 3 månader för att komma i form för en tävling/plåtning/whatever. Finns det någon rättvisa i världen borde det då ta 3 månader att sabba den formen och va tillbaks till utgångspunkten… Men neeejdå, för mig tog det 3 dagar 🙂 ”Jag e int bitter” 😉

Bara att bita ihop och styra upp igen. När uppsvullnaden och vätskan släpper så ser vi vad vi har att jobba med. Men det är ju värt att ha i åtanke för er som jobbar för att ta er ner i beachform för sommaren.
När ni nått ert mål är det inte bara att släppa på tyglarna och gå bananas, då är beachkroppen borta snabbare än ni kan säga ”Cardio”, det krävs disciplin för att hålla formen också 🙂

//Vattenballongen

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest