20120418-092930.jpg

Blev visst en sovmorgon idag! Kunde man ju gissat. Vaknade 5:30 hur pigg som helst och var påväg upp för att göra mig klar… Tills jag såg klockan…. Bums i säng!

Strax efter 6 ringde klockan enligt den överenskommelse som den och jag har: Den väcker mig på hemskast möjliga sätt, så får den överleva en dag till utan att bli förvandlad till skrot på golvet. Men inte denna gång heller lyckades jag ta mig ur sängen.
Morgon-dum som jag är tänkte jag blunda 5min till….3 timmar senare sitter jag nu på tåget till jobbet 😛

BUT IT’S OKEY

För extra sömn är bara bra har jag hört, speciellt när ja faktiskt SKA vila nu fram till lördag :) Eftersom jag har flex på jobbet(och i biceps!) är det bara att jobba lite längre ikväll för att kompensera :)

SÅ, det var morgonens totalt meningslösa dravel, Ni får INTE tillbaks den minut det tog er att läsa det! 😉

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest