Hur man förstör ett helt pass i 3 enkla steg :)

17 april, 2012
17 april, 2012

Ja hur gör man det egentligen? Väldigt enkelt

  • Sätt dig i en roddmaskin
  • Ro för kung och fosterland 1 min
  • Gå loss i Dips-ställningen
  • Collect Profit(breath)

Blev ett något senare pass än vanligt igår då jag först var tvungen att åka och hämta ut 2 st paket som låg och väntade på mig. Det första från MM Sports med lite protein, nya BCAA-XX Mango och nya MM Inc Heavy Zip Hood, och det andra paketet med ett stycke ny keps :) Riiiktigt skön hoodie, nya favoriten i samlingen :) BCAA Mango påminner om någon tropisk juice, känns riktigt fräsch och lyxig!

Nu då, till det förstörda passet 😛

Började med att sätta mig i roddmaskinen för 1min rodd + efterföljande dips. Resultatet denna gång blev 379m +  39 dips. Rätt nöjd med det. känns som att 375m + ~40dips inte skall vara omöjligt på Lördag.

 

Efter det här var jag ju RÄTT trasig, så blev ett ytterst tveksamt pass då jag gick runt och frustade av syrebrist i säkert 30min efteråt 😛

Hantelpress(28kg) superset Flys(18kg) 3×10

Militärpress(40kg) superset SidoHantellyft(12kg) 10×4

Pushdowns 3×10 superset Dips 3×10

Pushdowns 4×15

HantelFrontlyft  3 set

Liten amatörmässig formkoll efterpasset med 4 dagar till tävling:

 

Slut som Artist, tack o hej!

kommentarer, 424 Visningar

Robert Berg

Posts Google+

Bla bla testtest