Tävlingssugen ;).

22 januari, 2014
22 januari, 2014

Ja vad kan jag säga, tävlingssuget börjar infinna sig och det är ett tag till tänkt tävling…..rättare sagt 5-6 september i Karlstad om nu hörsägen stämmer, vi får se när det spikats :-). Men får väl hålla i bromsklossen och fortsätta utvecklas nu, vilket jag tycker jag gör. Betydligt lättare att göra det off-season än när man hela tiden är on-season. Men det känns svårt när Loaded cup AF:en samt Grand Prix CBB:n står runt hörnet…det är ju så j¤ roligt att tävla :-).

 

Tisdagen: Var från början tänkt som ett benpass på morgonen men var oförskämt seg denna morgon innan jobb så jag körde bara ett armpass biceps och triceps, 2 övningar och 10 set sammanlagt per muskelgrupp. Blev ett rätt hyfsat pass ändå och gav lite extra energi i kroppen till/för resterande dag.

 

Onsdagen: Nu var energin bättre och blev ett riktigt bra pass för framsida ben trots det var ett morgonpass :-). Föredrar att köra ben på kvällen. 11 set knäböj blev det och följde sedan upp med ett x antal bensparks set för att riktigt döda framsida ben. Känns redan och kommer nog kännas mer i morgon.

 

Hmm undrar om det syns var jag jobbar :-). På världens bästa arbetsplats…

Tänkte lägga ut sedan vad jag använder för kosttillskott….kunde kanske vara av intresse??

Nä nu blir det en slappekväll med frugan och barnen….lutar åt film och lite syndande i form av Pizza….kan man väl vara värd ibland. Kvalitetstid ;).

 

Ha en fin kväll………

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!