Mycket har hänt sen sist :-)!!!

12 september, 2013
12 september, 2013

Ja man kan väl säga att mycket har hänt sedan förra bloggen…….intensiva men fruktansvärt roliga veckor :-)!!!

Rep-Power:
Lördagen kantrades av ett grymt ös i butiken med deltävling 5 i Rep-Powern. Succé måste jag säga med grymma atleter som presterade på topp….t om grannarna på gatan var inne en sväng i butiken och tyckte det var helt underbart att det äntligen hände något på gatan :-)!!! Min egen prestation skall vi inte prata om 🙂 då jag hoppade knäböjen pga skaderisken inför SM och då fick 23 poäng, ha ha låg då bara 22 poäng efter ettan efter första grenen. Men roligt var det….precis som jag trott, velat och älskar…..alla som deltog, kollade och fixa med allt förgyllde verkligen min dag. STORT TACK till ALLA för ett grymt deltagande och en underbar dag!!!

20130912-214152.jpg
Känns som det var uppskattat från allas sida.

20130912-214619.jpg
Avslutade med en buffé och härligt sällskap…väl behövligt efter en tung dietvecka :-).

Efter detta var det bara en snabb runda hem och vända….lill ❤ förberedde sig inför midnattsloppet. Djup imponerad över hennes krigartag, jag var helt slut efter vår långa vecka och långa dag i butiken så även hon, ändå går hon in och gör 52 minuter på milen. Trots att hon inte tränat mycket långdistans. STOLT man :-)!!!

20130912-215322.jpg
Lätt den snyggaste tröjan :)-.

Träningen:
Den flyter på som den skall med vila i söndags, rygg i måndags, triceps och PowerWalk i tisdags, axlar i onsdags och två pass idag….framsida ben i morse och bröst/biceps nu på kvällen.

Dietstatus:
Känns ok men samtidigt känns det tungt nu….känns inte riktigt som det händer något. Kommer med start imorgon köra igång med lite fler PowerWalks då jag tror jag behöver öka upp dosen av det lite för att det skall släppa……är ju trots allt tredje dieten i år och kroppen nog försvarar sig lite extra :-). Kommer även ta till både ALC och CLA för att kicka igång den riktigt.

Statusbilder

20130912-220245.jpg
Lite mer vidd har jag nog fått till…..

20130912-220346.jpg
Hmm snygg linne i allafall :-)!!!

Nu är det bara en sak som gäller och det är att kriga på ända in i mål….efter det är det bara att njuta och ha roligt. Troligen kommer jag vara den minsta på scenen men den gladaste :-)!!!

20130912-221016.jpg
God dietmat är inte fel, framförallt inte när lill ❤ har supportat en och gjort den.

Avsluta med att säga tack för alla lyckönskningar i både i butiken och utanför inför SM. Frågorna haglar i butiken och det är inte alltid utrymme att svara på alla, men skriv dem gärna här eller gå in på FB FiaoRobban Wåhlander och skicka iväg ett meddelande så ska jag vid tid och utrymme göra mitt yttersta för att besvara dem. Roligt när ni är intresserade över det jag gör eller försöker göra :-).

Träna hårt, må bra och framförallt tänk på att leva mitt i allt detta!!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!