Äntligen!!!

2 maj, 2013
2 maj, 2013

Äntligen var man igång igen med träningen efter lite mer än en veckas frånvaro på grund av sjukdom….varit riktigt krasslig så energin har bara räckt till till långa arbetsdagar!!! Men skall inte klaga har kommit en bra bit på den väg vi vandrar mot det nya målet :-)!!!

Tanken denna veckan är bara att jag skall kicka igång kroppen för att sedan nästa vecka slå in på utstakad bana/upplägg inför SM…..3/8 börjar krypa närmre och närmre :-). Vill att allt skall vara på topp denna dag…

Dietstart är inte riktigt ännu bestämd då jag bara gått upp halva vikten sedan förra tävlingen, behöver kanske inte börja 10 veckor innan tävling utan kan starta senare…..som sagt vi får se!!!

Idag blev det rygg och bröst….14 set rygg och 10 set bröst….ett gott komma igångpass. Under resten av veckan kommer resterande muskelgrupper köras igenom!!! Konditionen kör vi igång nästa vecka….

Kommer starta direkt med ett för mig vinnande koncept…..”sjukt” bra kombo för mig :-).

20130502-224712.jpg

Kommer dock laborera lite mer denna period och köra pump kombon alla dagar utan de dagar jag kör mjölksyra i chins och dips och kondition…..då kommer Agmatine bytas ut mot Gakkic med en enkel anledning och det är att Gakkic minskar muskeltrötthet och ökar uthålligheten!!!

20130502-225332.jpg

En liten kort blogg..ha en underbar kväll.

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!