Sista rycket!!!

31 mars, 2013
31 mars, 2013

Så då går vi verkligen in i en nedförsbacke!!! Sista rycket och veckan inför tävling :-)!!! Läääääängtar!!!! Formen i lördags såg riktigt lovande ut inför scenen……

Dagens träning: Med en vecka kvar tills tävling så beslutade jag idag mig för att köra de sista passen med lite lättare vikt och lite fler reps……inte sugen på att skada mig nu :-)!!!

Rygg
Latsdrag, bakom 100kg * 5 set
Latsdrag, fram 100kg * 5 set
Latsdrag, en 45kg * 4 set
Drag, rep/Drag, skuldror 70kg * 4 set (superset)
Drag mage, omvänd, Smith 75kg * 3 set

Baksida axlar
Dubbel, km 35kg * 5 set
Repdrag, huvud 70kg * 3 set

Fick riktigt gott tryck i kroppen….beror nog på att jag idag börjat ”bulka” vatten och salt…skall testa mig på en riktig tömning och laddning!!! Får vi se hur det ser ut på tävlingsdagen :-)!!! Känner mig lite som en blobber nu…..

Träningen kommer fortlöpa fram tills onsdag då jag kommer köra mitt sista pass för att sedan torsdag-tävlingsdax ladda på ordentligt….kommer mer information om detta senare i veckan!!! Kroppen skall även hinnas köra igenom två gånger på dessa dagar.

Upplägget söndag-onsdag!!!

20130331-232603.jpg

Dagarna kommer sluta på mellan 2000-2200 kcal, och jag har helt strypt kolhydraterna. Dricka 6-7 liter vatten och ha ett intag på ca 5g salt!!! Intaget av föda kommer bestå i fläskfilé, kycklingfilé, avokado, grönsaker, pulser, nötter och ett extra intag av kalium och magnesium. Grunden till mitt upplägget ligger Joakim Bartoll bakom…STORT TACK för supporten!!! Vilket har hjälp mig massor då jag inte kört ett sånt upplägg förr :-).

Nu är det bara fram med hornen och ”tugga” den sista biten in i mål!!!

BMR here we come…..Sussa så gott!!!

kommentarer, 190 Visningar

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!