En snabb ändring av låtval….

21 mars, 2013
21 mars, 2013

Kan ju börja bloggen idag med att informera om att den lilla ”höjningen” igår satt som en fläskläpp :-).

20130321-125222.jpg
Bra och nyttig mat men ändå ack så god!!!

Till min stora förskräckelse/besvikelse så var jag ute på nätet igår för att hitta lite inspiration till mitt fria program och då såg jag att Swahn vann LuciaPokalen 2012 med den låten jag tänkt ha….min favoritlåt Volbeat-Warrior….surt sa räven, då vill jag ju inte ha den!!! Så det var bara att börja leta efter en ny….hitta ett par kandidater men ingen som var i närheten av min förra.

Jag kände mig inte riktigt nöjd över dem….så mitt underbara lill ❤ började hjälpa mig i jakten på den rätta låten…och vem tror du hittade den?? Nu är den nya låten spikad blir http://m.youtube.com/watch?v=U7WtsUYO2hA. Låten Warrior of the World med Manowar…stycke 30 s till 1,5 minut….Grymt tryck :-). Tack mitt underbara ❤.

Träning:
Idag kändes kroppen rätt tom, antagligen med tanke på viktraset denna veckan och betydligt fler PowerWalks än jag brukar genomföra, på energi!! Fick ändå till ett bra gympass men beslutade mig för att skipa promenaden idag!!

Rygg:
Latsdrag, framför 120kg * 9 set
Marklyft. Negativa med lätt vikt 100kg * 5 set
En huvudet, ut 80kg * 4 set
Drag, stång 100kg * 4 set
Hantelrodd, negativa med lätt vikt 40kg * 3 set

Trots lågt kolhydratintag och att man inte hinner ladda innan morgonpass på samma sätt som kvällspass så blev det bra tryck i kroppen och ådrorna ”poppade” fram överallt!! Som sagt låg på energi…men sprudlande glad som vanligt :-).

Idag vilar vi resten av dagen med viss reservation angående poseringsträning…måste ju göras :-).

Ha en fortsatt trevlig dag!!

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!