Ny stad, nytt jobb, nytt gym =)

Michaela Augustsson —  19 februari, 2014
19 februari, 2014

Hallå eelleeeerrrrr…

Japp efter 4dagar är jag nu fullt konverterad ”go gubbe” 🙂
Har varit totalkaos sista veckan i Karlstad och framförallt helg då packning, avslut, hejdå, flyttstök, pappersformalia och jadajadajada föregått. … .. . MEN, i Lördags landade jag med mitt flyttlass i Sveriges framsida =) En hel jävla lastbil….. !!!! För saker som skulle in i en ETTA.. WTF!, Gissa om jag var orolig för det 😉
Men efter 2 dagars isolerande (inte ens träning, helt psykos av allt kaos) i ett regnigt gbg (det är en stooor nackdel med götet, jävla tråkväder alltså;) ) levde på jackedfuel OCH kaffe och packade upp, sorterade och ordnade på mina mysiga 40kvm !!

Ska faan aldrig mer flytta... uuuuu va jobbigt ! ;)

Ska faan aldrig mer flytta… uuuuu va jobbigt ! 😉

Resultatet blev tillslut riktigt bra och jag stortrivs redan . 🙂
Utan några krusiduller så fick jag också börja jobba på mitt nya jobb som sjukgymnast redan måndagen efter, vilket betyder att det har inte funnits särskilt mycket luft emellan för nån uppdatering whatsoever.  Min hjärna har varit som köttfärs efter långa dagar med massa nytt att sätta sig in i, min kropp har gått på autopilot och jag har haft post-it lappar högt och lågt för allt jag måste få gjort och avklara! Ja jises.

Men iaf tycker jag det börjar ordna upp sig lite nu. Första veckan snart avklarad, mina flyttkartonger uppackade, några gym testade!
Min träning har gått riktigt bra senaste veckan, och jag har fått till bra pass även på gymmen i Götet under veckan. La ju upp ett nytt träningsprogram senast jag var här och ha kört på det nu i ca 2,5veck tror jag det blir. Känns riktigt bra..  Mycket fokus på chinsen, som fortfarande är det som släpar i antal.Behöver backa och återgå till lättare intevaller och lite mer vila. Dipsen går bra och jag har börjat lägga in lite träning inför hinderbana.. UFF! Fy jävla faaan säger jag bara för att springa med viktskivor alltså. SÄG HEJ till mina stumma köttiga ben efter 1 VÄNDA!!! Herreguuud.. har lite att jobba på där med mjölksyratransport och tålighet alltså 😉

Svettig chey med massa vitade dips och spring med viksktivor ;)

Svettig chey med massa vitade dips och spring med viksktivor 😉

Min diet då? Ja herregud den ja, typ glömt bort  den, gått en vecka på automatik 🙂 Och när jag kolla ri spegeln så ser jag att det nog släppt ng iaf. Syns på magen och armar framförallt. Vilket är väldigt kul, det känns ju alltid bäst när rutorna syns, då lir man visuellt lurad att man är i bättre form än man är, haha.. så jag passade på att ta min första formbild, både för er och för mig själv igår! haha.. =)

Dagsformen efter 1 v dietande =)

Dagsformen efter 1 v dietande =)

Blir ordning o reda på det också framöver och dessutom kommer ett inlägg om ett helt nytt sätt att lägga upp min diet! Som många av er självsvältarstackare kommer tacka hakan över tror ja ;O) hehe…

Ja men iaf, nu vet ni att jag lever.. Och är numer bosatt i Götet!! Booyaaahh, det känns bra! =)
Skall ha teamträff här i götet som jag håller på att försöka sätta mig in och förbereda lite dessutom också.. .  =) Det blir en hel massa skojj att träffa massa team m8s igen!

Här är en bild från senaste teamträffen då med MMsports Womens fitness

Grymma brudar i MMSports crew

Grymma brudar i MMSports crew

Jag har en fråga till er också… i samband med min flytt tog jag också beslutet att ÄNTLIGEN ta mig i kragen och ta tag i alla de kläder och skor jag har som jag aldrig använder längre och som ligger här och det bara är synd om för att de är så snygga och oanvända! ATT SÄLJA! Mycket träningskläder, vanliga kläder, jeans, sneakers… the list will go ooon.

Jag undrar nu om ni tror det finns ett intresse för en BLOPPIS på detta, att jag i första hand lägger upp det på min blogg så ni läsare kan få första tjing på det 😉 !? Annars blir et nog tradera direkt !

Yeah yeah,dags att sussa hörrni… ny dag och nya möjligheter i en ny stad imorrn.. I like it 😉

 

XoXo
/ M

Im doin it.. the MMstyle #MyWayofFitness ;) How do you do it ;)

Im doin it.. the MMstyle #MyWayofFitness 😉 How do you do it 😉

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+