Ett 2013 med stora betydande händelser går nu till historien! Gott NYTT händelserikt 2014!! =)

Michaela Augustsson —  1 januari, 2014
1 januari, 2014

Hej på er!

Juliga dagar till ända, lediga dagar snart slut och en tillbakablick på ett händelserikt 2013!
Helt sjukt vad mycket man hunnit med ändå: Sista terminen på sin utbildning, Sjukgymnast Examen, flyttat tillbaka hemåt Värmland, nytt arbete, FÖRSTA arbetet som sjukgymnast, nya vänskapsrelationer, nya träningsupplägg med nytt fokus, Nya kunskaper, Spontana infall, INGET tävlande, INGEN diet, Fortsatt grym träning, kravlöst. profilerande, Fans/Följare stor ökning, MOTIVATION Familjen, Insikter…

En fantastisk dag och jg har nog inte varit stoltare över mig själv någonsin. En minnesvärd stund som föralltid kommer att förknippas med 2013 =)

Min roll som michaela sjukgymnasten har också formats och utvecklats under 2013!

Mycket grym, tung, annorlunda träning har påbörjats under 2013. Jag växer så det knakar, skvallrar iaf mina kläder om 😉 så det går åt rätt håll med träning jag svarr bra på!

Listan kan göras lång, men detta året har gett mig otroligt mycket och samtidigt gett mig en glimt och hint om vad 2014 skulle kunna innebära… Sedan är resten upp till mig!!

Och det känns fantastiskt, jäkla, FINT! Jag har stora förväntningar och planer för nästkommande år, och inte minst på mig själv!!

Jag kommer utan skyddsnät slänga mig ut på vinst och förlust till ytterligare en ny stad GBG, varken boende eller arbete fullt fixat.. Bara en bra känsla i magen =)
Vilket är lustigt, jag har aldrig varit särskilt spontan av mig, men nu lever jag efter en känsla.. det är en bra grej hoppas jag, min magkänsla brukar vara god;)
Och det kan var ett av mina nyårslöften för detta år.. Att vara lite mer spontan! 😉

Jag har också bestämt mig för att byta tävlingsgren från Body Fitness till Athletic Fitness ( som det tjatats länge på för min del, en prestationstävling som överensstämmer bättre med mig som person tror jag 😉 ) där första tävlingen går av stapeln 2014 (oklart när ännu 😉 ) Vilket känns galet kul, därmed har träningsupplägg och teknik getts mer fokus med kontakt med de allra bästa atleterna inom detta område (man får inte vara dum 😉 ) Eftersom MMsports har toppatleter så har man mycket vunnet av att vara en del av den familjen 🙂 TACK!

Därmed vill jag också Tacka just mina sponsorer MMSports för deras alltid tillmötesgående och omhändertagande attityd, både vid tävlingssatsningar men också som i år då jag tagit ett år att satsa på yrkeskarriären och träningen enbart. Tid för reflektion och eftertanke. Vilket leder fram till bättre beslut och resultat!
MMSports i hjärtat och alla fina människor som ingår i att göra denna atlet familj till den allra bästa, och varför de flesta vill vara endel av OSS <3

" We are family..:" 😉

Det finns så mycket att se fram emot, börja konkretisera fler drömmar till nya mål, nya utmaningar och erhålla en hel drös livserfarenhet under även 2014 =)

Jag ligger i min säng nu, första dagen på 2014, med den där… Bra känslan i magen! Den ska man ta vara på!
Jag hoppas ni alla också har en bra magkänsla för 2014, och se till att ta vara på den magkänslan. Den leder dig oftast rätt :*)

Kick-starta året 2014—- Hell Yeah!

// M

Wanna get fit 2014? DONT QUIT, whatever year 😉 ! Ser fram emot ett nytt år med nya erövringar på träningsfronten 😉

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+