Äntligen, genom kaos till solsken till klarhet :)

Michaela Augustsson —  11 augusti, 2013
11 augusti, 2013

Resumè : Kaos Kaos Kaos…

Det är väl lite så man kan beskriva det sedan examen och flytt! Ingenstans att riktigt bo, (hatar att bo i en väska). Allt sitt pick och pack i ett stort förråd. Tillbaks i en nygammal fast ny stad, med nygamla fast nya människor med sina egna liv, nya intressen anda människor som delar deras liv.
Ja som sagt, det är mycket nytt att ställa in sig till.  Man har liksom ingen given plats längre, man kan lätt känna sig något vilsen när man kommer från 3 år av givna rutiner dag in och dag ut med människor som är lika passionerade som dig själv inför det de gör, både vad gäller träning och sjukgymnastik.
Ett helt nytt liv.. och det hade jag räknat med såklart! Och det är ju endel av charmen med.. det jag inte tagit med i beräkningarna är vad mycket energi som dräneras genom att inte veta.. inte veta om man har jobben längre tid, inte veta var man ska bo, om man vill bo kvar i stan, om man vill flytta, om man gör rätt beslut! UFF! Blir trött av att bara skriva om det. :p

Lite såhär jag känt mig senaste månaden 😀 Bo i en väska, och det är oftast ingen "liten" väska man fraktar hittan och dittan heller 😉

MEN  med Fantastiska vänner och familj som sett till att det alltid löst sig när det gäller både boende, transportmedel, ekonomi och allt annat som behövs för att hamsterhjulet ska gå runt så har jag varit privilegad !!
Att alltid veta att jag har någon som man alltid kan lita på, som ställer upp i vått och torrt och som man kan falla tillbaka på!
När man slänger sig ut utan skyddsnät , bara för att testa sina vingar!
För att NI har gjort att jag VÅGAR det gång på gång. Och det har gett mig så otroligt mycket under åren!
Det är ER jag har att tacka mina fina vänner och familj <3

Men nu har det börja klarna lite och en liten stig syns i dimman 🙂 Jag har nämligen fått förlängt på mitt jobb nu som jag okså beslutat fortsätta på t o m årskiftet, har hyrt en lägenhet av min vän som visade sig skulle vara bortrest under precis de månaderna jag kommer vara i KD ! JUST PERFECT MATCH!
Supermysig liten lya mitt i stan som jag ny försöker känna mig mereller mindre inflyttad i 🙂

Nöjd tej när saker löser sig, vilket det oftast gör, på ett eller annat sätt efter diverse prövningar 🙂

Tillsammans med den lättnaden och att veta hur månaderna kommer se ut framöver så skall nu också träningen få börja planeras ordentligt. Träningen har rullat på sporadskt och jag har presterat riktigt bra på gymmet i med både PB i mark och Böj men utan den där strukturerade harmonin, jag saknar att känna flytet.
Jag har ju som sagt vart iväg på både MM Sport årliga brännboll där RepPower tog mest plats då regnet stod som spö i backen och åter igen blev jag inspirerad till att testa. Och mer eller mindre övertalad om att det är nu är dags att sadla om till AF från mina sponsorer och även grymma teamm8s som är de framgångsrikaste inom grenen! Och SÅKLART som jag nämnt tidigare är det en fitnessgren som tilltalar min personlighet och Träningsglädje mer än det jag tidigare tävlat inom gällande Body Fitness.
Så nu har jag bestämt mig för att lägga upp mitt träningsprogram utifrån att öka min repsuthållighet och förbättra min teknik inom chins och dips! SOm ett nytt mål och se hur jag svarar på det om jag tycker det är kul 🙂 Vilket jag absolut tror. Och med de grymma förutsättningarna av kunskap och erfarenhet i teamet så kan jag få mycket grym hjälp tror jag 🙂

Jag testade faktiskt för första gången att utföra reppower alla moment (efter bästa förmåga med regler och timer)  Dock utförde jag alla moment efter varandra utan att vila särskilt mycket emellan…  Knäböj, Dips, Chins, Bänk och Bicepcurl. Man utför alla moment i 80 sek. under de 80 sek får du racka av, vila emellan reps. Vikten räknas av din kroppsvikt procentuellt (se hemsidan).

Svettigt och jobbigt som Zlatan var det iaf 😀

Tänker inte avslöja mina resultat, men kan säga att jag jämförde med damklassen som tävlat hittills i år, och låg bra med i repsantal 😉 I tell you that much… !!
Kommer mer info efter några fler genomförda sådana pass 🙂

För er som också är lite intresserade av RepPower tycker jag ni ska ta er en koll på hemsidan reppower.se  för mer information, resultat och placeringar!Jag var speaker på RepPower på Athletic Fitness SM här i Karlstad förra helgen tillsammans med Helena Forsen, passade givetvis på att ta endel spännisbilder i pauserna i våra snygga linnen framför snyggbilen 😉

Beach Bicce i solen =)

Så kommande vecka kommer ligga fokus på atthitta balansen i träningen och jobbet ! Jag kommer även testa  att lägga om kosten och gå ifrån Periodiska fasta konceptet efter 2 års tid 🙂 Mest för att se om jag funkar bättre med fler mål mat under dagarna när jag arbetar då energin varit låg och jag varit mycket trött. Men det kommer mer info om det och kosten är inget jag just för tillfället kommer prioritera i kalorirestrektioner eller liknande (då jag faktiskt inte är på diet,woohooo.. 😉 )

Men nu är det minsann sena timman och jag ska krypa till kojs! Bäst är väll det för imorgon bär det minsann av mot backträning med min grymma vän Nina på förmiddagen och ett gympass på eftermiddagen! Lika bra att kickstarta då jag haft träningsbreak sedan tisdags 😉 )

Puss och kram på er alla*

/ M

Mot nya Äventyr!!!

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+