En lugn och skön semester vecka i Karlstad till ända, NU är jag taggad!!

Michaela Augustsson —  6 juni, 2011
6 juni, 2011

Åh vad skönt det varit att få vara hemma och chilla lite i hemstaden, i hela 7 dagar har jag varit hemma…
Det behövdes kan jag säga då jag vart helt knäckt efter de tidigare veckorna av stress och resor kors och tvärs. Man behöver bara få landa och pusta ut ibland, bara göra ingenting! Så det har varit riktigt behövligt och veckan har för mig setts som semester vecka även fast jag varit tvungen att plugga lite och varit på fältstudier ( eftersom jag kommer börja jobba direkt efter plugget så är väll detta enda semestern att tala om 😉 ) Så jag har bara ätit god mat, njutit och tränat!
Den dåliga uppdatering beror blandannat på att jag hela tiden velat göra saker med mina nära och kära och vissa dagar inte velat göra nånting, bara ligga hemma och se tv och vänta på träningspasset!! Nästan alla mina mornar har börjat med härliga powerwalks innan frulle, så jäkla härligt att starta dagen på detta sättet, solen har stått högt på himlen redan 8.00  ( vilket kanon väder vi har bjudits på under veckan alltså) och jag har lapat sol i mina uberkorta shorts och sporttopp genom morgoncardion;) Najs!
Min träning är som alltid riktigt bra när jag får vara hemma och köra på mitt gamla gym och se massa vänner!! Och alltid kul med variation som sagt! Jag har nu kört på upplägget med 3 tunga pass i veckan varvat med 2 cirklar som jag pratade på. Inte lagt upp något exakt än sålänge men testat på lite hur det skulle bli och kännas ! Och det har känts riktigt bra!

Körde ett grymt benpass i veckan och var uppe på 115kg a 3 reps efter upptrappning från 40 kg! Känns bra och jag kommer sakta men säkert klättra mig tillbaka upp mot vikterna och mitt mål är att ta personbästa ganska snart! Det tyngsta jag kört är 123 kg a 3 reps !! Benpasset var KILLER alltså då jag efter benböjen körde utfall med stång 45 kg a 15 reps varvat med liggande  bencurl upptrappning från 23 kg till 45 kg 5 reps! Sen blev det tung mage cable crunches , Yanda sit-ups med 5 kg viktplatta a 15 reps sen ytterligare 5 utan viktplattan, varvat med ryska twist med 8 kg hantel.
Cirklarna har som vanligt varit grymma med ett jäkla tempo, som vanligt springer jag runt på gymmet och ockuperar det mesta;) Solly… Men mycket av den härligt sprudlande energin har kommit från många av de låttips jag fått !! TACK TACK Det har varit grymt skönt att byta musik! Nygamla favoriter har upptäckts igen samt många nya grymma artister! Favoriten just nu ! Claw finger- Do what I say
Det är nog så jag känner lite på gymmet, haha MY WAY!!!!!

Och det har varit riktigt kul och jag har höjt mina vikter på cirklarna med för att köra lite tyngre men fortfarande försöka hålla hög repsen så mellan 10-15 reps på alla övningar blir det i cirkel. Idag körde jag en grym cirkel då jag lade in de gamla godingarna ( kommer inte ens ihåg vad de heter nu men här är de iaf ) Bilder från tidigare i år, tagna av Jocke typ i Mars!

Började med chins upphopp 12 reps

UPP OCH HOPPA!!

Enarms cable drag med rotation

åhh draaa!!

igen!!

Hittade ingen bra bild på mitt utförande  Repdrag från sidan från nedre trissan. men den körde också!

Avslutade med rodd drag i plankan position!! har även modifierat denna lite lätt genom att lyfta motsatt ben så det blir ostabilare och kopplar in mycket mer mage, samt gå ner i en armhävning inför varje gång! GRYMT!

Har modifierat denna lite så jag lyfter motsatt ben samtidigt så det blir lite av en ostabil planka och tar mycket balans och  mage samtidigt. Går även ner i en armhövning inför varje gång! Grym!!
Var sjukt bra intensititet i passet och jag körde 3 cirklar varav 3 set på varje a ca 4 övningar i varje !! Grymt skönt! Passet fortsatte med mycket fokus på mage, endel dips och axlar.

Japp en hel del träning har det blivit och jag är sjukt taggad inför att sätta upp nya mål nu, ska hem och fundera över vad nästa satsning blir nu och hur jag isåfall vill lägga upp den. En sak är klar jag ska hem och fila på ett nytt träningschema samt kosten skall uppdateras både för min egen skull och för eran om ni nu är intresserade:D just nu äter jag i princip vad jag vill när jag vill och hur mycket jag vill!! Som det ska va när man har semester! Men efter imorgon är semestern slut och jag ska back on track igen;),
Skall berätta för er att jag kommer köra en lite smygdiet inför ett visst litet uppdrag snart, så då kommer jag köra strikt under en period ( ganska snart faktiskt) och gör en liten tömning på det kanske;) Intresting !! Nyfikna? Lovar att ni kommer få veta…. snart! 😀 Ska bli riktigt kul iaf!

Imorrn åker jag hemåt V-ås igen  tillsammans med min Mami och Mormor! Myspys, de skjutsar hem mig och kommer för att hjälpa till med en försenad vårstädning , haha… de känner mig för väl!! De vet att jag inte kan ( jag säger att jag kan men inte har tid )  putsa fönster eller tvätta Kohud -mattor och sådant konstigt!! Haha.. så 3 generationer kommer imorgon gå på varandra på 33 kvadrat och städa 😉 suuperbra tror jag!!

Så nu ska jag laga lite käk här sista dagen i KD- blir hemmagjorda hamburgare, nom nom…. och sen är det väll till att packa ner sig igen! Hatar att leva i en resväska…
Men det ska bli skönt att komma tillbaka till lilla hemmet i Väsan.

Så nu säger jag hej svej för denna gången så hörs vi snart!!!

Pusso

//M

fotograf: T.Ivering

kommentarer, 160 Visningar

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+