SOMMARLOV!! och jag som ett barn på JULAFTON….!

Michaela Augustsson —  12 juni, 2011
12 juni, 2011

”Sooooooooooommarlov, och vad skönt mitt sooooooomarlov ska bli …”

I torsdags gjorde jag min sista tenta inför sommaren.. och ni kan gissa vad skönt det kändes!!  IM FREEEE……!!!
Så hela Fredagen och Lördagen har bara gått åt till att insupa känslan av absolut frihet…   😉 Fredagen kunde dock börja bättre, för att göra en lång historia kort : Morgonpromenad, starkt orealistisk insikt i hur långt 7 km tur  är, ännu sämre när jag kommer på att returen är ju minst lika långt ( logiskt ) Nya skor = skavsår, sol och 40° och jag hade varken ätit frukost eller tagit med mig vattenflaska!! Herregud vilken promenad det blev! Väl tillbaka i stan möts jag av 20 000 människor mitt i centrum = Studentfirande givetvis! Hade jag helt glömt bort! Svettig och helt död efter min lite oväntat långa morgonprommis i stekande sol så armbågade jag min väg hemåt bland familjer,pensionärer, småbarn och tonåringar ! Men efter det var det bara chill.. Mötte upp med  Linus och vi gick och tog en fika på stan; Frozen yoghurt smoothie!! Nam nam nam.. riktig sommarfika alltså! Sen gick vi ner mot hamnen och bara satt i solen och softade tills kvällen närmade sig! Underbart! Ingen stress, inget måste, ingenting som hänger över axlarna!! Obeskrivlig känsla!!
Igår var en galet varm dag och så fort man rörde sig trodde man man skulle förvandlas till en pöl… Så efter jobbet på gymmet så hakade jag på grabbarna Linus och Jim till IRONSPORT  och körde ett pass ( trots att jag egentligen hade träningsledighet inplanerat ) blev mage rätt igenom! Skönt, torterade verkligen magen under en timma cirka, sedan några balasövningar på boll, som knäböj, ”hitlers hund” och armhävningar med fötterna på en boll och händerna på en annan! Kul och krävande!
Men sen minsann.. då åkte vi och badade, och tillochmed jag badkrukan numero uno kom i!! Var inte så kallt som jag trodde, riktigt uppfriskande faktiskt!

Svalkande med en celsius i solen och premiärdoppet för i år!! ( Bortse från vinnar v:et som osökt drar en tillbaka till lågstadie -tiden )

Påtal om Celsius så hade jag en ny leverans som väntade på mig här hemma när jag kom hem från Karlstad! Och gissa vad glad  jag är för det!! Svalkande och uppfriskande i sommarhettan och bra för att dra upp min trötta uppenbarelse efter en dag i solen inför gymmet 😉

Man är lyckligt lottad!! =) Tack och Tack… och alla mina favvosmaker var med i extra stor utsträckning =)

Mer och mer och mer som väntade på mig efter tentan och en underbar Fredag då?? Jo men visst, då ringer Jocke och berättar att beställning kommit från USA!! JAAAAAA……
Så därmed susar jag hem till casa Bartoll och blir som ett barn på julafton
Mina inlines, gymskor,löpskor ja allt var prima prima!! Vad glad jag blir<!!! Kolla vad läckra, bortse från att jag ser ut som 7 svåra år då jag kommer direkt från ett cirkelpass från helvetet svettig och unken,, men va tusan, vad gör det!! 😉

Intenationella paket från Amerikatt 😀

Nöjdare får du leta efter sittandes på köksgolvet och ska prova allt på en gång!! VIP member på stället jag beställde skorna på givetis..;)

 

 

Titta så söta mina nya fina gymdojjor! Sitter som ett smäck.. har haft denna nike modellen tidigare och älskar deras passform, sitter som en strumpa =)

Min grymma griller satt också perfekt (tur) har dock inte tagit ut dem på någon tur ännu, känns som det blir imorgon!!! to be continued… ( Men kolla, där är vinnar v:et igen.. Jises jag får verkligen ta och skärpa till mig när det gäller standardposeringarna framför kameran , haha)

Ja ni ser, jag har haft det superduperbra hela långa helgen, blivit ett och annat grymt träningspass också såklart, Fortsatt att köra på mina tyngre pass minst 3 gånger i veckan och varvat med mina älskade cirklar =) Kroppen har vart lite sliten efter omställningen till den tunga träningen och att jag hela tiden är ute och  går och grejjar och dessutom har svårt att komma ihåg att plocka ihop måltiderna ordentligt just nu!! Men detta sätter jag stopp för imorgon då jag ska ta tag i att lägga upp ett träningschema med viss prio ( jag kommer satsa på mage och axlar och varva det med rygg som jag har planerat ) Jobba mycket tunga basövningar och fortsätta varva med högreps cirklar! Ja vi får väll se, hoppas fixa ihop det imorgon. Detsamma gäller maten! Får ta och skärpa till mig lite nu om jag inte ska tappa muskelmassa ( konstigt att det är lättare att äta mindre när man inte går på diet alltså ) Men det är inget värre, jag vet att jag ligger högt i mitt proteinintag och det är det allra viktigaste för mig just nu !

Men som sagt mer om det imorgon!

Nu ska jag nog ta mig en promenad ute i den fina kvällen, om inte mina galna skavsår sätter stopp för det! AooAoo… Imorgon är ytterligare en ledig dag innan jag börjar jobba på Tisdag! Så det är väll tid för att njuta ordentligt tills dess!
”Like everyday is youre last”

Önskar er  en helt underbar kväll, och ta vara på varje underbar svensk sommardag hörrni!
Här är en helt underbar låt av Lasse Lindh som jag tycker är fantastisk.. bara att lyssna och njuta!
Lasse Lindh- Ditt stora hjärta

Kram på er*

// M

Crazy is what crazy do… ( som ni ser så kräver jag endel oreda för att må bra tydligen .. haha.. )

 

 

kommentarer, 194 Visningar

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+