Mysig Valborg och bra träning!!

Michaela Augustsson —  1 maj, 2011
1 maj, 2011

Godermorgen!
Hoppas ni alla haft en fin helg/Valborgsmässoafton! Känns som det inte är så stort längre med denna dag. Mest amatörafton för yngre va? Och jag som student har ju förstått att det är galet drag och place to be i Uppsala! Men där tackade jag nej och stannade på hemmaplan. Jag blev trött av bara tanken på 1000 tals andra människor, på fyllan dessutom. Tack men Nej tack säger Pensionären 23 år! Jag hade det mysigt med tjejer från jobbet och vi käkade en galet god middag och drack lite vin och myste i höga drag. Snackade massa jobbstrunt och allt annat mellan himmel och jord. TACK för den kvällen, supermysigt.
Sedan drog jag vidare för att möta upp min vän Linus ute i Västerås vimmel och chillade läget där tills det var dags att hoppa upp på cykeln och trampa hemåt. En helt lagom kväll:)

Idag vaknade jag att den underbara solen återigen letade sig in för att hjälpa till att dra upp mina ögonlock! Så för att tacka för det ska jag alldeles strax ta mig ut för en promenad. Leta mig ner mot vattnet. Inte ofta man ser vattnet i den här stan, det tycker jag är synd för det är så mysigt ju 🙂 Som häromdagen när jag var ute och gick och gick förbi den lilla ån som går här ( svartån ) så slogs jag av vad mysigt det är och blir än mer på sommaren. När magnolian börjar blomma och det blir grönt och fint överallt och hela staden växer liksom fram. <3 Fiint!!
Tro det blir träningsledigt idag åxå. Jises när jag körde combaten igår trodde jag jag satt min sista muskelpotatis! Jag var så slut i hela kroppen att jag tänkte ” tar det här passet aldrig aldrig slut ” haha…
Körde ju på ett nytt komplex i cirkel form som jag fått av Jocke nu i Fredags med lite annorlunda upplägg där styrkan och tunga övningar kommer i fokus liksom explosivitet och högreps i samma cirkel.

Jag körde ex. Axelpress med pinnar 3 reps ( blev en ganska kul variant i smith för att anpassa sig till utrustningen.. haha  ) Militärpress 3 reps, Stötpress 5 reps på samma vikt, armhävningar 10-15 reps med föttern på bänk, och alternerande hantellyft åt sidan 12 reps i en cirkel. För att i nästa köra Bänkpress 3 reps Dynamiska bänk 5 reps explosica armhävningar mot sidan av bänk 8-10 och hantelflyes 12 reps explosivt. Kan säga att det var lite kämpigt att komma tillbaka till just den tyngre styrketräningen nu igen när man inte hållt på med det på länge. Man kände sig ganska svag, styrkan var inte densamma riktigt märkte jag när jag lassade på vad jag trodde jag skulle klara av och sen fick plocka av pga frakturrisk annars, hah…
Lite bilder som säger mer om hur jobbigt det var.;)

Militärpress =) och dubbelhakan är med, härligt !!

armhävningar med fötterna på bänk

 

Hah, vet inte om det syns så bra men jag  fick iaf sitta på en viktskiva för att nå upp så att rörelsebanan skulle bli bra ( bilbarnkudde i gymmet)

men det gick bra det med =)

haha.. snygg tjej… ska synas att man tar i här i Bänk med pinnar 3 -5reps

Efter cirklarna lattjade jag lite själv på bollarna innan det var dags att löpa hemåt!! Sånt här gillar jag, det är kul! Dock på detta gymmet var bollarna lite väl mjuka så det var galet ostabilt att försöka komma upp ens.. Men skam den som ger sig va 😉

Benböj på boll Suger fint i insida lår och rumpa;)

plankan i ytterligare tappning, kom dock inte upp så bra på bollarna när korten togs,

 

Nepp nu blir det lite promenad minsann!! En celcius och sen är jag redo, och har ni inte smakat den nya Lemon-Lime från Celcius ännu så passa på att köp upp den där den finns alltså, jag sålde slut på vårt första parti på gymmet igår!! DEN ÄR DÖDENS GOD OCH LÄCKER!! fräsch och syrlig och en riktig törstsläckare minsann!!
Sen börjar jag jobba kl 15. så jag ska nu och pröva ut lite storlekar på löpskor och inlines så att jag kan beställa snart!! åhhhh.. längtar tills jag kan swischa gata upp och gata ner!! soon my friends soon kommer Västerås lokaltv råda folk att hålla sig inomhus i risk för en galen in linesåkare som inte kan bromsa eller kontrollera sina griller!! haha… feeeeiint!

Hade gott i Söndagsmyset!

XoXo

//M

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+