Hallå!! Solen försvann och min energi med den…. !

Michaela Augustsson —  3 maj, 2011
3 maj, 2011

hej!

Ja snacka om att min energi är som bortblåst! undra vart tusikan den gått och gömt sig! Nu får de ju banne mig vara nog.. e väll inge kul att inte orka nånting nån jäkla dag i veckan för att man fortfarande är helt slut efter allt plugg!!! När tusan ska återhämtningen ske? Har nu haft träningsledigt i 2 dagar men är fortfarande fysiskt trött och konstig i kroppen (för att inte snacka knoppen som är väll den som är mest trött!!) Men nu precis nu i denna stund fick jag en uppenbarelse om att ja,, det kanske inte blir bättre än så här just nu!! och snöar gör det baske mig ute åxå, det var väll inga höga odds på det iaf! Och då säger jag som majsen i Findus reklamen ” Då får man möblera om med sig själv ” Japp så det så….
Ska börja med att möblera om mitt ansikte med ett och annat drag av rouge penseln så jag kanske ser levande ut (skulle dock behöva en hellackering i ansiktet för att uppnå det känns det som just nu:D)  sen är det jag som ska röva mig ner till gymmet och köra det som är kul, det jag vill och det jag orkar idag!!

När man väll avlägger tid för återhämtning.. ja, då funkar det inte, så skit ner dig återhämtning nu är det jag som bestämmer  !!!

Känner jag mig själv rätt så lär det bli mage och rygg idag isåf! Det gillar jag:) Japp sådär ja.. nu blev jag genast lite mer uppiggad av att tänka på att jag ska iväg och gymma lite.. kanske t o m ska unna sig att handla några nya träningskläder, sånt blir man åxå glad av 😀 Dock måste jag ta mig i kragen och plugga lite innan… har opponering av fördjupningsarbeten på rörelseanalyser imorgon och praktiskt examination av funktionell anatomi/Biomekanik samt motorisk inlärning på Torsdag! För tusan, e aldrig en lugn stund.. Så snart kommer Fia hit så ska vi mäta lite höftflexioner, plantaflexioner, axelabduktioner och dylikt! Funnelifunfun… 😀

Meeeen, mitt i allt tråk så har jag ju en grym nyhet som jag såklart skall förtälja om att jag stolt kan presentera CELCIUS som mina Sponsorer!! Wiiihooo… de märkte väll att jag var lite besatt i deras produkter! Känns kanon och detta levererades i veckan ! 😉

Nu kom Fia!! Så nu blir det mäta av innan jag beger mig ut i snöstormen mot gymmet! UUNDERBART!!

XoXo

//M

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+