Dödens benpass

20 juni, 2014
20 juni, 2014

Hej gott folk och kära vänner!

Idag så slaktade vi bokstavligt talat våra ben. Vi brukar säga att det blir värre och värre. Idag var det inte sämre, det var dödligt.

  1. Stretch och rörlighetsövningar för ländrygg och höft samt hela låren
  2. Sittande lårcurl superset med raka marklyft, 3 set varav 2 uppv och 1 arbetar (avslutade på 7x 95kg lårcurl och10x 90kg raka mark)
  3. Bulgarian Split Squats, 3 set varav 2 uppv. och 1 arbetarset med drop. (12 reps på 40kgs hanteln och drop -> 30kg -> 20kg)
  4. Smal benpress 3 set varav 2 uppv. och 1 arbetar, toppade på 490kg idag med 10-12 reps (kommer inte riktigt ihåg)
  5. Benspark 3 set, 2 uppv och 1 arbetar med 1 sekunds squeeze i toppläge på varje rep, toppade på 75kg
  6. Hacksquats 4 set, 2uppv och 2 arbetarset till failure. Sista på 450kg – 11 reps med restpause på 15 sekunder sen 5 reps till. Nytt pb dessutom
  7. Utfall med stång, 2 set till failure. 60kg sammanlagt på andra setet och dropset till kroppsvikt på bägge seten.

Jag spydde mig själv i munnen efter hacksquaten och sen utmanade Tim mig till att köra utfall också. Så därför blev det utfall också. Jag hade lite spykänslor på vägen hem också, svepte nog mitt whey lite för fort med tanke på hur kroppen mådde. Så blir det när man tar i som man ska och inte snackar bort tiden. =) Börjar faktiskt bli riktigt nöjd över benen, på en offseason kropp som min och jag ser rectus femoris och delningarna mellan hamstrings och vastus lateralis. Tror detta kan bli bra. Ser sjukt mycket fram emot att börja dieten allredan nu. =D Blir en eller två vilodagar nu, har blivit mycket tunga och intensiva pass nu på raken så måste låta kroppen återhämta sig. En promenad eller två på sin höjd.

Nu däremot blir det lite midsommarfirande samtidigt som vi ska fira min kusin och hans kärestas giftermål! Muy gusto i tell you! Vill lyckönska dem allredan här, kommer göra det sen också men hellre för mycket än för lite. Så Anders och Helena, grattis och Anna, Ciarah, Målla och jag samt Tim önskar er all lycka tillsammans. För det är något som vi verkligen tycker att ni förtjänar. Puss på er!

Puss på er andra också, jag mår bra idag. Sjuk endorfinkick efter passet antagligen. Haaaaj sålänge!

 

PS. Detta är min post-workoutmix som jag kör nu! Enkelt och bra!

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Protein/Vassleprotein-Whey/Body-Science-Whey-100-1kg.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/Enskilda/Body-Science-Glutamine.html

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.