Ny vecka

21 juli, 2014
21 juli, 2014

Spenderade helgen tillsammans med min bättre halva i Göteborg där vi besökte Liseberg och spenderade även vår natt där uppe till söndag. Kan ju säga att Helix var riktigt rolig. Fick älskling ”att gå med på” att åka längst bak. Sjukt skoj att den varade så pass länge ändå. Kön varade som vanligt längst men åkturen tog sin lilla tid! En heldag med älskling gav mig bara mer insikt i hur mycket jag älskar henne och verkligen stortrivs tillsammans med henne. Rätt nöjd att hon hittade mig på Grabbarna Grus dansgolv nere i Magaluf för lite mer än två år sedan. Blir bara bättre =)

På morgonen innan frukost smekte vi igenom 30 minuter cardio på hotellets ”gym” som bestod av 3 cardiomaskiner, hantlar upp till 20kg och TRX-band. Maskinerna funkade kalasbra i alla fall. Sen efter frukost och innan hemfärd på söndagen så drog vi av ett pass på Exhale eftersom det enligt många var det bästa byggargymmet i Göteborg. Givet val med andra ord. Jag drog av ett benpass medan Anna drog av ett rygg/axlar kombopass. Kan ju säga att jag har bra med träningsvärk idag då jag passade på att prova ett antal maskiner jag aldrig provat förr – nya rörelser, nya muskler. Glömde helt bort att ta bilder så ni får helt enkelt nöja er med bilden av mig i compressions tights, genomsvettig, utan skor till och från och allmänt förvirrad bland alla maskinerna.

Imorgon är det tits unt triccar som gäller. Ska försöka komma ihåg att ta någon bild i alla fall. Så ni inte får en massa text. Bilderböcker är bäst. Lite text, mycket bilder. My kind of book.

Nu är det jobb! Vi ses!

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.