Timmerman?

14 juli, 2014
14 juli, 2014

Ska jag ha något ingen annan på scen har så är det ett par riktigt bra ben. I alla fall stora, resten kan man fixa senare under dieten. På tal om ben, nu ska jag lägga upp dagens körda benpass. Fokus på framsidan idag då baksidan är f*cked sedan förra benpasset. Mår den bättre senare i veckan blir det en genomkörare då. Annars en vecka off – super kompensera lite. =) Rest to grow!

  1. 8 minuter uppvärmning
  2. Benspark 6 set á 10 reps med en halv till en hel sekunds squeeze
  3. Benpress (smalt) 6 set a´10 reps med paus i botten- samt toppläge.
  4. En bens benpressar 6 set á 10 reps
  5. Hacksquat (brett) 6 set á 10 reps
  6. Bulgarian split squats 3 set á 10 reps

Därefter 100 reps vader. Fick galet bra pump (vilket var meningen). I och med 10 reppare så blev det rätt tungt också i vissa övningar. Som ni ser så använder jag mina compressions tights under majoriteten av mina benpass då dem verkligen hjälper till en bra del!

http://www.mmsports.se/Traningsklader/Tights/Herr/MM-Sports-ONE-Compression-Tights-Men.html

Imorgon blir det en vila/cardio dag. Allt beror på hur möra mina lår är. Nästa vecka smäller det, då är det formdags deluxe. Nu ska jag dricka vatten, sjukt törstig.

Until next time!

legday 14 juli

kommentarer, 224 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.