Hej igen

4 augusti, 2014
4 augusti, 2014

Tjena

Rätt kass på mig att uppdatera le blogg. Bättre någon gång än aldrig.

Idag var det bröst, igen. Körde rätt tungt idag, blev press, stretch, press och stretch ordning idag följt av fyra set superset på magen.

  1. Rak bänkpress – restpause på maxvikt samt dropset på det
  2. Raka hantelflyes
  3. Incline bänk i smithen
  4. Kabelflyes
  5. Lite mage

Toppade på en 6a på 130kg i bänken idag, kändes faktiskt väldigt bra idag. Restpause på 10 sekunder sen 3st negativa på det och därefter ett drop ner till 80kg för att mjölka ur det där lilla extra. Going beyond failure och ut ur bekvämlighetszonen. Därefter var man rätt slutkörd, blev inte så värst tungt senare, blev mer isolerat och kontrollerat istället för tungt och dumt.

MM Sports – bra kampanj på Whey-100 från Body Science alltid i princip! Why be average when you can be more?

 

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.