Check my pec!

18 augusti, 2014
18 augusti, 2014

God eftermiddag.

Dietstatus – 4 veckor in, lite över 4kg neråt.

Vaderna har vuxit med 3mm det vill säga dem ligger på 45,3cm nu vilket är jäkligt roligt.

Överarmarna ligger stadigt på 45cm.

Midjan har gått in 5cm och ytterliggare 6cm i den pose jag är mest osäker. Det vill säga att den känns rätt säker på bild och i papper men i huvudet är den ett orosmoment.

Köttat genom en hel vecka igen, blev att dela upp benpasset förra veckan på grund av en del olyckor och skador med träningspartnern Biff-Tim. Sånt som kommer och går så får bli att anpassa sig kring detta. Overloadade benen rätt hårt, många många set, olika utföranden, resistance band på några set, pyramidset och dropset samt statisk och isotension set samt reps med paus i rörelsen. Hela arsenalen på två styck benpass. Jag har j*vligt ont i mina ben idag kan jag få meddela.

Provade på crossfit förra veckan också i cardiosyfte och det var faktiskt mycket roligare än vad jag förväntat mig och jävligt jobbigt vilket jag hade förväntat mig. Ett tag var där en bra känsla av spya i halsgropen. 45 minuter drygt på tom mage var dödligt. Garanterat något jag kommer slänga in fler gånger.

Idag var det bröst med sambon, flickvännen, kärleken i mitt liv, älsklingen, hjärtat och som jag även kallar henne – min rumpflicka.

Stretch, press, stretch och press var upplägget. Inga jättevikter idag, mer fokus på kontraktion och spänning i muskeln, lite som en riktigt bra actionfilm.

bröstkött

Nu ska jag äta lax, sötpotatis och äggvita.

Vi ses!

Här under har ni länk till banden jag har börjat använda mig av.

http://www.mmsports.se/Traningsredskap/Ovrigt/Body-Science-Power-Resistance-Band.html

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.