Jag älskar..

18 juni, 2014
18 juni, 2014

De nya compression tightsen. Helt underbara. Ett plus att min rumpa blir helt fantastisk i dem. Fick provat dem på riktigt idag i sumo-marklyften och jag måste säga att dem gör sitt jobb bra. Fick bra mycket bättre känsla i hela ryggen under marklyften. Längtar efter fredagens benpass allredan, ooooh vad jag vill knäböja nu!

Dagens ryggpass blev riktigt bra, fick en bra överaskning när jag kom hem också! Passet såg ut såhär:

  1. Sumo-Marklyft
  2. Sittande smala underhands-roddar i kablarna
  3. Latsdrag bakom huvudet
  4. Hantelrodd med bägge armarna samtidigt

Kan ju säga att jag fick ett sjukt tryck i hela ryggen idag, Styrkan i underarmarna har blivit en hel del mycket bättre också på senare tid. Tror det kan ha att göra med att jag har kopplat bort tummen från dem flesta dragövningarna, istället för att greppa runt stången så har jag lagt tummarna på ovansidan med fingrarna – dvs jag håller bara med fingrarna (lite som en krok helt enkelt). Gett en del utveckling på underarmarna också, vi snackar nog en hel centimeter på 2-3 månader utan någon underarmsträning alls vid sidan om.

Nu till min överaskning! Jag satt och kollade lite gamla formbilder på mig själv för att se om där fanns några jag kunde jämföra. Hittade två bilder (en idag och en för en månad sedan) där jag stod i samma ställning. Kan ju säga att jag blev riktigt glad och motiverad till max igen efter att ha haft lite vågigt med motivationen. Alltid fint med sånt! 😀 Till råga på allt så har jag ökat kalorierna och dragit bort ett högintensivt cardiopass och bytt till lågintensiv cardio kanske 1-3 gånger i veckan. Så ni som är rädda för kalorier, det behöver ni inte vara. Sluta med skräpmaten bara 😀

ryggutveckling

Är du seriös med din träning så köp dessa tightsen, seriöst! Rekommenderar dem starkt. Sjukt sköna, sjukt tighta och dem hjälper dig på traven till dina mål! Kom ihåg, dem ska sitta tight 😉

http://www.mmsports.se/Traningsklader/Tights/Herr/MM-Sports-ONE-Compression-Tights-Men.html

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.