På den sjunde dagen..

15 juni, 2014
15 juni, 2014

Så slaktades det bröst och triceps! Vaknade och var enormt taggad inför dagens pass, drog igång min spellista vid uppvaknandet till frullen och därefter drog jag igång Dorian Yates video Blood and Guts på relativt hög volym så jag kunde höra det i hela lägenheten medan jag fixade mig inför passet. Ja, jag var seriöst helt hypertaggad. Det märktes på passet också kan jag ju be om att få tala om =D

  1. Rotatorcuff uppvärmningar
  2. Incline bänkpress* – 2 uppv. set sen arbetarset på 120kg där jag fick ut 8 reps, sen restpause på 10 sekunder, sen 3 reps till därefter droppade vi 40kg och fortsatte till failure.
  3. Lägre incline i smithen
  4. Framåtlutade dips *1 set till failure
  5. Kabelflyes in i most muscularposen
  6. Giantset för triceps *3 set för att fylla dem med så mycket blod vi bara kunde

Nytt personbästa i snedbänken idag, kändes asbra! Måste ha varit upptaggningen innan passet som gjorde det hela idag samt en stor del tack vare min superbästa träningspartner och polare Tim som taggar en =)

Ska slunga upp lite bilder på min instagram – Mr_Kaizen heter jag där. =) Nu ska jag slänga över tvätt i torkskåp sen äta och därefter förbereda inför sista jobbnatten denna helgen.

Får önska alla en superfin dag idag! Puss på er!

bröst 15 juni

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.