Dagens sysslor

22 juni, 2014
22 juni, 2014

Vaknade och slungade i mig frullen, gjorde ingenting vettigt alls fram tills mitt nästa mål 3 timmar senare men därefter åkte jag och hjälpte en kollega med att platta och rätta till jord. Sen blev det ett sjujävla bra bröstpass med grymt tryck mit der TimmerMan. Kört mycket 12-6 reps med restpause i sista seten nu ett tag och rätt så tungt får jag väl lov att säga. Dagens pass såg ut som såhär;

  1. Incline hantelpress
  2. En variant på hantelpressen superset med hantelflyes i något lägre lutning
  3. Incline i smithen
  4. Kabelflyes
  5. Sittande dips
  6. Skullcrushers superset med en variant på kickbacks

Ett grymt bra pass med bra pump och bra vikter som blev flyttade. Jag är helnöjd. Tänk vad några skopor Gakkic kan göra. =)

Efter passet så blev det käk och sen efter lite smörande för flickvännen så fick jag lite ryggfilés massage, mycket najs! Mycket omtyckt med tanke på att imorgon är det rygg som står på schemat. Har faktiskt känt att det har underlättat utvecklingen lite att massera upp muskelgruppen dagen innan. Samma sak gäller om jag använder foamrollern, sjukt härligt ohärligt på vissa områden om jag får erkänna. Ack så skönt det är efteråt däremot.

Ikväll har man ännu en ensamkväll hemma då fjällan jobbar inatt också, därefter har jag en 5 nätters jobbvecka framför mig. Onajs. Hade gärna sett att hon varit hemma hela denna helgen så man kunnat mysa lite. Man får helt enkelt ta vara på den tid man har helt enkelt =)

Nu ska jag puss-attackera henne så vi ses!

bröst 22 juni

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.