Mörad ryggfilé

9 juni, 2014
9 juni, 2014

Dagens träning avklarad, mörade till ryggen ja djävlar i havet.

  1. Sumomarklyft
  2. Sittande smal rodd i kablar (nytt pb 14 reps á 100kg)
  3. Den nya Iso lateral front lat pulldown (nytt pb på 6reps med 50kg per sida)
  4. 1-arms hantelrodd

Höll allt relativt intensivt, drog igenom passet på några minuter över en timme, hade gått snabbare om man hade haft någon som plockade undan vikterna efter sig. Hö hö hö.. 1-1½ minuts vila mellan seten och såklart att dra med armbågarna (som Dwayne ”The Rock” Johnson säger – FOCUS!). Funderar på att dra en vilodag imorgon, får se hur kroppen känns när jag vaknar. Inte värt att riskera något i nuläget. Är det bra väder blir det en vända på stranden i bar överkropp och få lite solbränna så man kan få se ut som en solbränd engelsman eller något. Ser nästan ut som ett lik tycker jag själv personligen. Well, mitt nästa styrkepass är i alla fall axlar och vader. Might be ett cardiopass innan. Som sagt, vi ser imorgon.

Nu däremot ska jag koka ris och göra ägg och ris-röra. Sen är det dags för jobbfix (matlådor, leta kläder, packa fickor och en dusch också är väl lämpligt).

Här får ni en lite gammal bild på ryggen, vill få ner latsen lite. Alla tips är välkomna! Yes, the off-season is strong in this one.

Ses!

Gammal goding på ryggen

 

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.