Bröst är nice

8 juni, 2014
8 juni, 2014

Provade min axel idag, gick över förväntan faktiskt. Hoppade alla raka pressar då dessa lägger press på deltamusklerna och det ville jag undvika såklart.

  1. ~20graders incline bänkpress i smith – toppade på 17 reps på 100kg
  2. ~40graders incline bänkpress också i smith
  3. Hammerstrength pressar
  4. Tricep pushdowns med reps
  5. Tricep pushdowns med latsdragsstången (bredare grepp, mer inre huvud)
  6. Assisted dips

6 övningar, 12 set per muskelgrupp, 50 minuter. Enormt bra fokus idag, de 4 dagarna jag hade ifrån gymmet har nog gett mig mer än vad jag trodde att dem skulle ge. Pumpen var enorm, klarade att dra mig igenom lite mjölksyrebarriärer idag också vilket alltid är jäkligt motiverande och glädjande. Tycker att brösten ser lovande ut inför dieten sen, har satsat på massa nu är det att skaffa lite mass with class som gäller framöver. Ska bli riktigt kul. Se vad detta året har kvar att ge nu. Ser faktiskt fram emot dieten för tillfället. Känns måttligt sjukt i huvudet att göra det men jag gillar lite utmaningar.

Imorgon är det ryggslakt som gäller, behöver lägga till lite mer lekdeg där så bara att kötta vidare! Nu ska jag kolla på Dorian Yates i Blood and guts videon. Ja, jag är frälst på honom för tillfället.

bröst 8 juni

 

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.