Legday

7 juni, 2014
7 juni, 2014

Tillbaka där jag känner mig som hemma igen efter 4 dagars off-period sen läkarbesöket. Eftersom han behandlade min vänstra axel så fick jag köra nedre delen av kroppen. Pressar och maskiner överlag helt enkelt för att minimera påfrestningen på axlarna. Gick faktiskt superbra, bättre än väntat to be honest with ya.

Gick till gymmet idag med älskling, 20-22 grader varmt ute och sol så var ett givet val. Direkt på bensparkarna där jag körde 4 set á 20 reps där sista setet blev ett rätt saftigt set där jag körde som så att jag gick upp och höll statiskt i 1 sekund på varje rep och sen när jag inte orkade mer så droppade jag en platta, blev sammanlagt 4 drop där jag på sista bara fyllde med så mycket blod jag kunde. Därefter ”smala” enbenspressar i benpressen. Ingen övning jag kört speciellt mycket så jag försökte mig på 50kg pålagd vikt, gick överdrivet lätt, ökade med en 25kgs platta per set så till slut hamnade jag på 200kg på maskinen och körde 10 reps per ben, kändes faktiskt oerhört bra! Efter smalt kommer brett, så körde vanliga breda benpressar supersetat med smala där jag höll fötterna långt upp på plattan. Detta gav mig en sån vansinnigt enorm mjölksyra i hela framsidan så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Kommer inte ihåg vikten men var relativt lätt i alla fall. Därefter sittande lårcurl 3 set á 20 reps superset med en av gyn-stolarna – hip adduktor maskinen och därefter liggande lårcurl där jag körde ett ben i taget sen bägge benen på 4 set. Varierade start-ben (så att säga). Därefter ett superset på vaderna. Efter cirkus en timme så var jag finito. Skakis i vaderna och enorm pump i benen. Slungar upp en video där nere så ni får se hur benpressarna gick och ja, jag vet att jag behöver bli lite mer flexibel i benen. 😉

Video på benpressen här under =)

http://youtu.be/eeeHGC69mDY

Blev en proteinshake på vägen hem därefter i det fina vädret. Hotell ska bokas idag till Luciapokalen också, får se vart vi hamnar.

Idag brukade jag GAKKIC samt CAFFEINE+ samt XLNT BCAA

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/PWO-Prestationshojare/Pre-Workout/Body-Science-Gakkic.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/PWO-Prestationshojare/Koffein/Body-Science-Caffeine.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/BCAA/XLNT-Sports-BCAA.html

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.