Restday

4 juni, 2014
4 juni, 2014

Tar en vilodag idag på grund av en del anledningar. Varit hos läkaren och kollat vänsteraxeln som strulat, haft ett enormt flow i träningen den senaste veckan så vågar inte pressa mig längre på grund av saker som just axeln, trött rent psykiskt. Så ja, får bli vila. Plus att mina ben är fördärvade sen gårdagens benpass.

Ikväll ska jag försöka umgås med min kära sambo så mycket som möjligt, hjälpa henne göra sina proteinpannkakor om hon behöver hjälp med det. Eller bara mysa till det i soffan.

Hennes proteinpannkakor gör hon såhär:

2dl äggvita, 2 hela ägg, 1,5dl caseinprotein. Vispar äggvita, vispar i ägg så att det är fluffy sen i med caseinproteinet. Hon använder mycket utav jordgubbssmaken. It is mucho omnomnom-faktor på dem pannkakisarna. =D Kör på låg värme, annars blir ni inte glada.

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Protein/Kasein/Body-Science-Casein.html

Ska försöka dra iväg och fylla på frysen med kött sen också tänkte jag, eller om jag gör det i helgen. Det visar sig när tummen lossnar.

Mot oändligheten och vidare!

arnold

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.