”If you are going through hell, keep going!”

3 juni, 2014
3 juni, 2014

Det summerar väl dagens benpass i en mening. Inte det värsta jag kört men satan vad det känns nu efteråt. Gick till Fitness Force idag som lite ”uppvärmning”. Ändå en 20-25 minuters gång dit. Rakt in i hack squaten och gick tungt idag. 8 reps på 450kg blev det som mest, därefter 15 reps set på resten av övningarna och seten samt ett maffigt supserset på vaderna som jag körde i benpressen idag för omväxlings skull 20 reppare superset med 50st plana vadpressar med kroppsvikt på 4 set. Gav ett gediget tryck kan jag ju säga.

Nu på kvällskvisten så hade min underbara och rikligt be-älskade sambo lovat att massera mina quads samt höft adduktorerna. Det gjorde förbannat ont, så jag tror det var välbehövt. Grannarna undrar nog varför jag skriker och inte hon just nu. Lätt värt, om jag får säga det själv.

Innan passet 1st agmatine och  eaa-xx på väg till gymmet under min lilla promenix.

Efter passet drog jag i mig en banan och en skopa whey-100 samt 10g glutamine, min vanliga post-workout mix. Drar bort och lägger till bananen då jag känner att det behövs.

Nu blir det lite XLNT BCAA, i smaken Sparkling Lemonade bara för att den är så jä*la god och lite datorlir tänkte jag. Lovat en kollega att prova ett spel på Steam så får la ta och göra det nu när internet är igång efter flytten! 🙂

Vi hörs mer imorgon! Until next time, stay strong!

 

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Protein/Vassleprotein-Whey/Body-Science-Whey-100-1kg.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/PWO-Prestationshojare/Pump/Jacked-Agmatine.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/EAA/Body-Science-EAA-XX-97-98.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/Enskilda/Body-Science-Glutamine.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/BCAA/XLNT-Sports-BCAA.html

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.