Uppstartad och taggad till tusen!

2 juni, 2014
2 juni, 2014

Tjena hejsan gott folk!

Ny sida, nya möjligheter och en supertaggad Martin som skriver. Sjukt spännande att se hur allt kommer gå i höst/vinter! Här kommer jag skriva mycket om hur jag tränar och en del om varför jag gör vad jag gör samt en del om hur jag gör. Har en del variationer och alternativa utföranden på en del grejer som jag inte hör någon annan köra. Det funkar, det är annorlunda och det känns som tusan! Så jag älskar det helt enkelt. Time under tension har jag kört en del, Blood and guts-upplägg har jag provat, 12, 8 och 6 reppare har jag provat, 1-5 reppar har jag provat. Det jag känner funkar allra bäst är variation, så det är det jag kör på. En tumregel jag har som Mr. Boss (Oliver Adzievski då) sa är att, ursäkta att det inte är ordagrant, att aldrig köra precis likadant. Variera runt lite. Sagt och gjort helt enkelt. =)

Har en youtube kanal som jag lägger upp videor på ibland, inte varit så aktiv där på sistonde men ska ta tag i det igen då det kan vara av intresse för vissa. Det är intresse för mig själv personligen då jag får se hur mitt utförande ser ut. Kan alltid förbättra något, även om det är småsaker. ”Många bäckar små…” 

Idag körde jag axlar och mage med min trogna vapendragare och brother from another mother, pojken med mucho carne – Tim! Svepte i mig Gakkic och en Caffeine+ tablett innan passet idag, sen drack jag den nya XLNT Bcaa’n under passet som både min sambo och jag tycker är så förbaskat god! Länkar kommer där nere under bilderna, om du inte klickar rakt på orden det vill säga =)

Stående framåtlutade reverseflyes för bakre deltamuskeln, 3 set á 15-20 reps och ett sista med dropset genom alla vikterna vi körde.

Sittande hantelpress 3 set, 1 set på 25 reps på 20kgs hantlarna (uppv.), 1 set på 30kgs á 15 reps, 1 set på 40kgs hantlarna och ett dropset genom alla vikterna därefter.

Ett litet ”superset” på sittande sidolyft ss stående sidolyft. Högreps (15+ i repsväg). Kör sittande till failure sen ställer man sig och fortsätter till failure, gav galen pump. Detta körde vi på 4 set tror jag det var.

Sittande axelpressar med färdiga stängerna ss framåtlyft med stång 4 set. Därefter körde vi drag mot huvudet i kablarna, jag siktar däremot lite högre än huvudet för jag tycker det känns mer i musklerna jag vill åt då. Om det är bra eller inte vet jag inte, jag får mer kontakt där så för mig är det asbra i alla fall. Sen 5 set mage i maskin, låg vikt och långsamma reps med kontrollerad andning.

Axelpress 2 juni

 

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/PWO-Prestationshojare/Pre-Workout/Body-Science-Gakkic.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/BCAA/XLNT-Sports-BCAA.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/PWO-Prestationshojare/Koffein/Body-Science-Caffeine.html

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.