Shoulderboulders

11 juni, 2014
11 juni, 2014

Ett besök på MM Sports butik i Malmö stod på schemat idag samt ett dödligt delts/triceps pass. Bägge blev fyllda med bra grejer! Ett par fat-gripz och ett par lyftardojjor blev bra samt en massa annat smått och gott. Blev några lappar kosttillskott rikare =) Man blir alltid kvar ett tiotal minuter längre varje gång på grund av att personalen är så jävla sköna, tycker inte det spelar någon roll vem man snackar med där. Alltid bra bemött!

Blev ett sånt här par, ska provas i knäböjen imorgon är planen! Bara hört bra om dem so far så kan ge min recension här imorgon om vad jag tycker. =)

lyftardojjor

http://www.mmsports.se/Traningsklader/Skor/Traningsskor/Adidas-Power-Perfect-II.html

På tal om passet, det blev slakt – enligt rutin. Rätt bra vikter idag också, starkare nu än vad jag varit på ett bra tag. Då har kosten prickat rätt och allt går uppåt nu innan dietstarten som väntar =) Gör mig superglad, så ser fram emot hösten som in i satan nu.

  • Reverse flyes liggande på bänk *dropset för att trötta ut muskeln innan vi börjar med resten av axeln.
  • Sittande fri stångpress bakom huvudet *startvikt på sista setet för att trycka in så mycket blod som möjligt.
  • Sittande sidolyft *dropset på sista setet
  • Sittande hammarpressar med hantlar *även här ett saftigt dropset.
  • (På tal om våra dropset – ALLTID till failure med några forced reps såklart. It’s the only way!)

Därefter blev det ett gäng triceps-övningar också, mycket variationer jämfört med vad vi brukar köra med några basövningar. Måste chocka för att växa! Glömde fat-gripzen i väskan, så får nyttja dem på bröstpasset senare i veckan.. Hade ett par förr som jag tappat bort. Så fick bli ett par nya, bra grejer för underarmarnas utveckling, speciellt grepstyrkan!

http://www.mmsports.se/Tillbehor/Straps-Grips/Fat-Gripz.html

 

Har slängt upp lite bilder på min instagram under dagen också, ni hittar mig under användarnamnet Mr_Kaizen

Blir ett saftigt benpass imorgon, ska se om vi kan slunga upp en video eller lite bilder så ni kära läsare har något skoj att titta på =)

Ha det gott och puss på er!

Kommentarer

kommentarer

Martin Göransson

Posts Google+

Martin, 23 år ung, jobbar som väktare på Securitas i Malmö. Sysslat med nästan alla sporter som Trelleborg har haft att erbjuda men fastnat för den som alla städer kan erbjuda - styrketräning. Har siktet inställt på att tävla för första gången i höst i Bodybuilding på Decembercupen samt Luciapokalen.