Midsommar 2016

26 juni, 2016
26 juni, 2016

Förra midsommar var det bara 2 veckor kvar innan Tammerpokalen. Då stod jag med min rosa 6-pack-bag fullpackad med mat, protein och hade till och med lyckats trycka ner min behändiga matvåg…

Det känns verkligen som att det var fler år sen dess. I år hade jag istället tryckt ner Wii U, externa hårddisken fulltankad med Game of Thrones, träningskläder.. och förstås katt-maskotarna Russin och Chili…!

Helgen har varit fullsmäckad med god mat (riktig mat den här gången!), pajbakning (se bild) lite träning och förstås massa roliga aktiviteter, bland annat en tipsrunda… älskar ju tipsrundor! <3 Det känns konstigt att jag bara för ett år sen skulle upp på min först tävling någonsin, flera gånger fick jag påminna mig själv att det bara var 365 dagar sen och inte mer… för det känns ju som att det hände för SÅ LÄNGE SEN!

Nu är det bara 2 veckor kvar tills jag får min faktiskt rätt så efterlängtade semester. Kommer kanske börja på något nytt träningsschema kommande vecka, får ju se vad kroppen pallar med 😉

image

Russin on the go

image

Midsommaroutfit

image

Limepaj med maräng. Recept kommer på bloggen snart! :)

image

image

I fullt skå med att ta ner gamla midsommarstången…

image

Supergod sommarbuffé

image

kommentarer, 87 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Maria

Posts Google+

Pigg och glad tjej på 25 år som är född och uppväxt i Uppsala och jobbar som leg. fysioterapeut på Akademiska sjukhuset. Har en lång bakgrund inom träning, har spelat tennis, badminton, innebandy och simmat. Jag har även en licens som personlig tränare. Jag fastnade för gymträningen i samband med att jag började plugga till fysioterapeut då jag insåg att mycket av träningen vi bedriver idag inte alltid har så mycket evidens bakom sig. Mitt mål är få den bästa fysiken jag kan få och samtidigt lära mig mer om mig själv och hur jag kan optimera träningen på bästa sätt utifrån forskning och erfarenheter.