Kursstart!

30 augusti, 2016
30 augusti, 2016

Idag startar masterprogrammet för Fysioterapi. Är ju bra taggad och faktiskt lite nervös också haha. Känns ungefär som första skoldagen när man skulle börja gymnasiet. Men ser det här som en otrolig bra möjlighet att utvecklas. Jag vill ju bli bättre på det jag gör och utveckla mitt arbete med mina patienter. Sen att få kalla sig själv ”master” är ju belöningen som är värt all slit…!

Då jag kommer fortsätta jobba heltid passar den här kursen perfekt för mig då den ligger helt på distans och är dessutom på halvfart. Så jag hinner med både jobb, plugg och givetvis träning.

Idag är det hypertrophy day på PH3, 3e veckan har bara börjat men känns ändå kul att man får göra lite progression i både vikter och i övningar. Känner att jag blir starkare för varje pass också, visst är helt slut vissa dagar men det är ju det som är meningen när man tränar intensitvt…? 😉

faceq1472242049363.png

kommentarer, 117 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Maria

Posts Google+

Pigg och glad tjej på 25 år som är född och uppväxt i Uppsala och jobbar som leg. fysioterapeut på Akademiska sjukhuset. Har en lång bakgrund inom träning, har spelat tennis, badminton, innebandy och simmat. Jag har även en licens som personlig tränare. Jag fastnade för gymträningen i samband med att jag började plugga till fysioterapeut då jag insåg att mycket av träningen vi bedriver idag inte alltid har så mycket evidens bakom sig. Mitt mål är få den bästa fysiken jag kan få och samtidigt lära mig mer om mig själv och hur jag kan optimera träningen på bästa sätt utifrån forskning och erfarenheter.