Lite annorlunda knäckebrödpizza

1 oktober, 2016
1 oktober, 2016

I veckan började jag om på v 6 på PH3, tack vare en riktigt envis förkylning som satte sig i både öron och hals var det lite svårt att AMRAP:a när det knappt gick att få tillräckligt med luft i vanliga fall. Men märkte tack och lov att jag inte tappat all styrka trots allt. Lyckades med ett PB i bänk på 62,5 kg x 7 reps. En ökning jag aldrig lyckats med tidigare…! Marken håller jag till en lite lägre nivå pga ryggen som jag gärna vill behålla skadefri.

Idag spelade vi lite badminton, blev ett rejält cardiopass då man kör riktigt snabba vändningar och hopp. Jag är riktigt glad att mitt knä med sliten sena bestämde sig för att hålla. Efter det var det hem och kolla igenom vad som hänt på SM i Västerås. Var så otroligt många duktiga atleter på scenen idag! Riktigt inspirerande och kul att titta på.

Jag passade även på att prova på att göra knäckebrödpizza. Men dessvärre var de stora knäckebröden slut så fick ta många små istället… Men det blev riktigt bra ändå!

  1. Börja med att ha mjukost som botten, ketchup och annan sås går också bra
  2. Strö på skinka och valfria tillbehör
  3. Krydda med salt och mejram/timjan
  4. Sätt in i ugnen på galler 200 C  i 10 minuter
kommentarer, 130 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Maria

Posts Google+

Pigg och glad tjej på 25 år som är född och uppväxt i Uppsala och jobbar som leg. fysioterapeut på Akademiska sjukhuset. Har en lång bakgrund inom träning, har spelat tennis, badminton, innebandy och simmat. Jag har även en licens som personlig tränare. Jag fastnade för gymträningen i samband med att jag började plugga till fysioterapeut då jag insåg att mycket av träningen vi bedriver idag inte alltid har så mycket evidens bakom sig. Mitt mål är få den bästa fysiken jag kan få och samtidigt lära mig mer om mig själv och hur jag kan optimera träningen på bästa sätt utifrån forskning och erfarenheter.