Tyngre Classic II

17 oktober, 2015
17 oktober, 2015

Vad passar bättre som motivationsboost än att åka på en tävling? Och inte vilken tävling som helst utan en av de bäst organiserade jag varit på, Tyngre II!

Ett ord: Starstruck!! Så himla imponerad av alla duktiga atleter och om jag var osäker på att stå på scen till Luciapokalen… så är jag definitivt inte alls det länge! Kände hur det riktigt ryckte i benen och scennerverna att gå upp och dra på några poseringar och köra en rejäl T-walk. Även Tyngre Games gick samma dag och blev galet imponerad även där av deltagarna och den otroliga styrka de visade upp. Har lovat mig själv när jag går ur dieten att ta tag i Crossfit någon gång. Är, enligt mig, den främsta och bästa formen man kan träna kroppen på. För kroppen är ju gjord för att prestera eller hur 😉

Inför tävlingen känns det riktigt bra, har fått lite inspiration och fyllt på motivationsmätaren som kommer räcka ett bra tag framöver, förhoppningvis i alla fall lagom till tävlingen om 6 veckor 😉

Här är några bilder från dagen!

Teamet!

Teamet!

 

.

kommentarer, 181 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Maria

Posts Google+

Pigg och glad tjej på 25 år som är född och uppväxt i Uppsala och jobbar som leg. fysioterapeut på Akademiska sjukhuset. Har en lång bakgrund inom träning, har spelat tennis, badminton, innebandy och simmat. Jag har även en licens som personlig tränare. Jag fastnade för gymträningen i samband med att jag började plugga till fysioterapeut då jag insåg att mycket av träningen vi bedriver idag inte alltid har så mycket evidens bakom sig. Mitt mål är få den bästa fysiken jag kan få och samtidigt lära mig mer om mig själv och hur jag kan optimera träningen på bästa sätt utifrån forskning och erfarenheter.