Första inlägget – Hello World! 🌎

16 oktober, 2015
16 oktober, 2015

Hej allihopa!
Tänkte försöka uppdatera denna blogg ett par gånger i veckan. Inläggen kommer främst (så klart!) handla om min träning och i nuläget min satsning mot Luciapokalen i november. Men kommer också försöka lägga upp lite recept, trots att jag är totalt värdelös på att laga mat, och även en del tankar och känslor som kommer fara runt i huvudet, i synnerhet med tanke på att tävlingen närmar sig…

Luciapokalen kommer gå av stapeln 28/11 och jag planerar att ställa upp i bodyfitness +168 cm. Så i nuläget tränar jag för fullt och kör på med diet och håller humöret och energin uppe.
Hoppas på att kunna hålla igång bloggen så mycket som möjligt och ha lite roliga inlägg att posta i framtiden! 🙂
Mycket nöje!

image

Kommentarer

kommentarer

Maria

Posts Google+

Pigg och glad tjej på 25 år som är född och uppväxt i Uppsala och jobbar som leg. fysioterapeut på Akademiska sjukhuset. Har en lång bakgrund inom träning, har spelat tennis, badminton, innebandy och simmat. Jag har även en licens som personlig tränare. Jag fastnade för gymträningen i samband med att jag började plugga till fysioterapeut då jag insåg att mycket av träningen vi bedriver idag inte alltid har så mycket evidens bakom sig. Mitt mål är få den bästa fysiken jag kan få och samtidigt lära mig mer om mig själv och hur jag kan optimera träningen på bästa sätt utifrån forskning och erfarenheter.