Svårt beslut

16 juni, 2014
16 juni, 2014

Det var ett tufft beslut att avstå SM i Styrkelyft, men nu efter några veckors reflekterande känns det rätt.

Jag började få ont i rumpan och i ryggen när jag körde tungt med knäböj, bänkpress och marklyft. Min kropp är inte riktigt van vid dessa tunga 2:or som jag körde ett par månader.

Men jag hann i alla fall slå en del personbästa under det senaste året, från 60-125kg knäböj, från 45-75kg bänkpress och 60-155kg marklyft! Ganska stora ökningar och när jag tänker efter är det inte ett dugg konstigt att kroppen sa ifrån. Efter två veckors vila från tunga basövningar är jag nu nästan helt återställd, dock har jag träningsvärk överallt efter nya övningar 😉 Nedanför är en bild från min första tävling av totalt 2! :)

SL

Nu kan jag ägna mer tid åt chins, dips och rodd……. :) Målet är att komma upp i 20 chins till oktober, jag är inte ens halvvägs ännu men jag ska ta tag i AF-träningen nu direkt! 😀 Annars har jag nyligen dragit igång med nytt kostschema, innehåller både bananer och jordnötssmör = lycka! 😀 Jag har alltså (redan) påbörjat dieten inför Decembercupen och jag har räknat på att jag måste tappa cirka 6 kg till tävlingsdagen. Det är bara att köra på! :) Mer om kostschemat och nya träningsupplägget i nästa inlägg. Jag ska försöka uppdatera lite oftare om hur jag kombinerar ett ganska tufft (hjärngympa-mässigt) jobb med diet och träning! :) Men nu måste jag återgå till jobbet!

chins

 

kommentarer, 743 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Malin Ekstrand

Posts Google+

Hej och välkommen! Malin heter jag, tävlar i styrkelyft och siktar mot AF-scenen i november!