Äääntligen individuell debut!!! :D

29 januari, 2015
29 januari, 2015

Nu är vi inne i tävlingsveckan, en vecka som kändes väldigt långt borta vid anmälan, men nu är den alltså här!

Så på lördag ska jag alltså köra ”Halmstad Throwdown” och göra individuell debut i Crossfit, känns både skrämmande och efterlängtat att få köra individuellt – nu har jag ingen att förlita mig på, men heller ingen att skylla på 😉 haha !!! 😀

Det allra bästa med den här tävlingen är att den äger rum i Halmstad, en stad som både min familj och vänner har nära till! Så det blir både tävling, träffa familjen och vännerna samtidigt (couldn’t wish for more!!!) 😀

Igår släpptes WOD 1 och WOD 2:

Wod1

 

Wod2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har varken provat CrossRope eller Burpee Sandbell förut, blir spännande….. 😀 Att få 50 kilos-stången från marken upp till raka armar ska inte vara några större problem, frågan är hur många gånger man klarar inte mjölksyran kommer… :)

Ikväll vid 21:00 släpps WOD 3 – CAN’T WAIT! Jag hoppas verkligen på Marklyft!! Knäböj skulle funka fint också!! 😀

Hur laddar man inför en sån här tävling då? Jo det är svårt att säga…. I söndags körde jag helt slut på mig själv via en 50 minuters wod (eller jag bröt efter 50 min). Jag förstår inte såhär i efterhand att jag envisades med att köra den, ”några” har skällt på mig efter det 😉 Nåväl, gjort är gjort så jag har i princip suttit/legat helt stilla sen i söndags med undantag för lite lugn rodd och WOD-testande igår. Nackdelen med lång vila och högre matintag efter en högintensiv period är att musklerna får tillfälle att återhämta sig och det i form av konstant tryckande i låren, känns som världens hemskaste träningsvärk trots att jag borde vara återhämtad nu…jag hoppas detta gynnar mig på sikt.

Högre matintag? Jo, jag hade nog inte ökat på maten ifall jag inte varit såhär sliten, men jag äter ungefär som vanligt och lägger till lite extra kolhydrater i form av rödbetor, havregryn och sötpotatis. Skillnaden nu är att jag inte bränner några kalorier på träningen….hehe! Till lördag blir det nog en tallrik gröt, två snickers och lite naturgodis…sååå gott! 😉

I övrigt så vill jag tipsa om MM Sports kampanj på questbars – en låda för 192kr 😀 Billigt!!!

IMG_1426

 

kommentarer, 527 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Malin Ekstrand

Posts Google+

Hej och välkommen! Malin heter jag, tävlar i styrkelyft och siktar mot AF-scenen i november!